Ayşe Hatun Önal, Müzikte İddiasını Ortaya Koydu! - Son Dakika
Güncel

Ayşe Hatun Önal, Müzikte İddiasını Ortaya Koydu!

Ayşe Hatun Önal, Müzikte İddiasını Ortaya Koydu!

''Çak Bir Selam'' adını taşıyan teklisi ile müzik listelerine hızlı bir merhaba diyen Ayşe Hatun Önal, Hayat Müzik Platformu'nda Ahmet Erten'in sorularını yanıtladı.

02.06.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundan sonra planladığı kariyer yolculuğunu ve müziğe bakışını samimi bir şekilde anlatan Önal, müzik yolculuğunda farklı olmayı esas aldığını '' Bakıyorsun bir kadın 5 albüm çıkartmış, 5 albüm de aynı. Aynı sözler, aynı ritimler... Amaç para kazanmaksa tabii ki yine kazanırsın ama başarı bence yapamayacağını düşündüğün şeyi yapmaktır. Yapabildiğini tekrar yapmak benim için başarı değildir çünkü zaten hali hazırda yapıyorsun onu. Evet şarkı okuyorsun da senin kapasiteni zorlayacak şeylere el uzatıyor musun önemli olan o…'' sözleri ile ifade etti…

Ayşe Hatun Önal, ayrıca kendisi ile ilgili ilginç bir temenni de bulundu. Ünlü şarkıcı '' Allah bana her defasında aynı tarz iş çıkartmayı ve kendimi tekrar etmeyi nasip etmesin. Kendini tekrar eden bir insan olmayı hiçbir zaman hiçbir işimde tercih etmedim…'' şeklinde bir dilek tuttu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayşe Hatun Önal, Müzikte İddiasını Ortaya Koydu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement