Ayşe Mine Tarkan'dan Özür Bekliyor! - Son Dakika
Magazin

Ayşe Mine Tarkan'dan Özür Bekliyor!

Ayşe Mine Tarkan\'dan Özür Bekliyor!

Ünlü sanatçı Onur Akay'a açıklama yapan Ayşe Mine, Tarkan'dan özür bekliyor.

19.02.2018 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Onur Akay'a açıklama yapan Ayşe Mine, Tarkan'dan özür bekliyor.

Megastar Tarkan'ın 'Beni Çok Sev' şarkısının, Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine'nin seslendirdiği 'Ellerim Uğurlar'la aynı olduğu MESAM tarafından onaylandı. MESAM Teknik Bilim Kurulu'nun iki şarkı ile ilgili kararını açıkladığı belgeye ulaşarak, dün Instagram adresinden paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay'a açıklama yapan Ayşe Mine, Tarkan'dan özür bekliyor.

KONU MAHKEMEYE TAŞINIYOR!

İşte Ayşe Mine'nin Onur Akay'a yaptığı açıklama:

"Şarkımın bestecisi Cengiz Tekin'in maddi ve manevi haklarını korumak için bu işin peşini bırakmayacağım. 'Ellerim Uğurlar' isimli şarkı, bizim evimizde babamın ve dayımın yanında bana özel yapıldı. Tarkan sevdiğim bir kişidir. Bu sevgiyi sevgisizliğe çevirmesin ne olur! Tarkan Çınarcık'ta sahneye çıkarken "ablacım ablacım" diye yanıma gelirdi. Şimdi özür dilemeye mi çekiniyor? Bende özür beklerim, çünkü bu Ayşe Mine'nin hayat verdiği bir şarkıdır. Asıl bestecisinden de özür dilemesi lâzım ve bestecisi zaten konuyu mahkemeye taşımaya hazırlanıyor. Milletin yüzüne nasıl bakacaklar, ne diyecekler?" dedi.

MESAM SON NOKTAYI KOYDU!

MESAM Teknik Bilim Kurulu, iki eserin ana temasının aynı olduğunu tespit etti. Kurul, tarafların aralarında anlaşması veya yargı yoluna başvurmaları gerektiğine karar verdi. Bunun üzerine 'Ellerim Uğurlar' parçasının bestecisi Cengiz Tekin, dava açmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ayşe Mine Tarkan'dan Özür Bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement