Ayşe Özdemir Konuştu - Son Dakika
Spor

Ayşe Özdemir Konuştu

Ayşe Özdemir Konuştu

Önder Turacı'yı, kendisini dövdüğü ve teşvik primi aldığı iddiasıyla savcılığa şikayet eden eşi Ayşe Özdemir, konuştu.

05.08.2011 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe forması da giyen ünlü futbolcu Önder Turacı'yı, kendisini dövdüğü ve teşvik primi aldığı iddiasıyla savcılığa şikayet eden eşi Ayşe Özdemir, DHA'ya konuştu.

Kendisini arayarak ölümle tehdit ettiği için Önder Turacı'nın gerçek yüzünü herkese göstermek istediğini ifade eden Ayşe Özdemir, "Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Çıkıp da Türkiye'ye yalan söylecek halim de yok. Bana yapılanları, yaşanılanları anlatıyorum. Ben istesem iki ay önce Önder beni sokağa attığında anlatırdım bunları. Onurum, şerefim, gururum için sabrettim. Ben şimdiye kadar namusum için yaşayan birisiydim. Sabrettim, düğünümü yapar belki diye, onu da yapmadı. 10 gün öncesine kadar, beni arayıp ölümle tehdit edene kadar bir şey yapmıyordum. Bunun üzerine Önder'in gerçek yüzünü herkese göstermek istedim" dedi.

Önder Turacı ile 30 Mart 2011'de Kayseri'de gizli şekilde evlendiklerini söyleyen Özdemir, "Ben gizli tutmak istemiyordum. Ama Önder Bey gizli tutuyordu. Hatta herkese nişanlısından ayrıldığını söylüyordu. Bundan bir ay önce İstanbul'da alemden aleme koşuyordu. Evlenmeden önce bana, 'Benim psikolojik sorunlarım var. Benim hayatıma çok kadın girip çıktı. Çok güvensizliğim var. Sana inanıyorum ama her ihtimale karşı böyle bir şey istiyorum' dedi. Beni ablasının yanına gönderdi, ablası da beni alıp doktoruna götürdü. Doktordan bekaret raporu aldım. Ayrıca evlilik sözleşmesi de imzalattı. Seni hiçbir şekilde mağdur bırakmam diye söz verdi. 10 gün önce de beni arayıp, 'Sana hiçbir şey vermiyorum. Hayatımdan çıkacaksın. Seni istemiyorum artık' dedi. Bana yaptıklarını tüm Türkiye'ye açıklayacağımı söyleyince beni ölümle tehdit etti. Bana tam olarak, 'Sen öyle bir şey yaparsan görürsün. Cami duvarına işiyorsun sen kızım. Ben Önder Turacı'yım, kimle oynadığını bilmiyorsun' dedi. Bu sözler bardağı taşıran son damla oldu. Onun üzerine çıkıp her şeyi anlattım" diye konuştu.

Ayşe Özdemir, Turacı ile normal evlilik hayatı yaşayamadıklarını da belirterek, "Balayına gitmedik. Bizim düğünümüz bile olmadı. Bana gelinlik giydirmedi. Her şey o kadar çabuk oldu ki, normal evlilik hayatı bile yaşayamadık. Verilmiş sadakam varmış, kurtuldum" ifadesini kullandı.

Özdemir, Önder Turacı'nın kendisini dövdüğü iddialarıyla ilgili de şunları söyledi: "Benden iki yıl önce Kübra Aslan isminde birisiyle nişanlıydı. İnsanlar internete girip araştırsın aralarında neler geçtiğini. O kıza ne dayaklar attığını. Ondan sonra bana inanırlar. Madem yalan, Önder de çıksın televizyona, yemin ederek söylesin beni dövmediğini. Annesinin beni eczaneye götürüp, gözümdeki morluklar için satın aldığı kremi ortaya çıkartırım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ayşe Özdemir Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement