Ayşe Özyılmazel Yıllar Sonra İçini Döktü: Hayatımın İçine Etti - Son Dakika
Magazin

Ayşe Özyılmazel Yıllar Sonra İçini Döktü: Hayatımın İçine Etti

Ayşe Özyılmazel yeniden Acun'un programına jüri olarak dönen eski eşi Ali Taran'a tepki göstererek ''Genç kızlığımı elimden aldı, hayatımın içine etti.'' dedi.

06.11.2015 14:55  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece bir mekan çıkışında görüntülenen Ayşe Özyılmazel'in kendisine eski eşi Ali Taran'ın yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına döndü.

Ayşe Özyılmazel; "Ben bazı şeyleri anlamıyorum, kimse kusura bakmasın izliyorum süper şahane diyemiyorum. İnsanlar bir canciğer oluyorlar bir birbirlerinden nefret ediyorlar yine barışıyorlar benim böyle değer yargılarım yok''.

"HAYATIMIN İÇİNE EDİLDİ"

''Ben bazı insanlar hakkında iyi düşünmüyorum bazı insanlar benim hayatıma hiçbir kabahatim yokken kötü etki ettiyse ve ben bu etkiyi yıllarca üzerimde taşımak zorunda kaldıysam o insanlara başarılar dileyemeyeceğim. Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum. Genç kızlığımı elimden alındı. Hayatımın içine edildi" diyerek eski eşi Ali Taran ve programın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya göndermeler yaptı.

İşte Özyılmazel'in sitem dolu o açıklamaları:

"4 SENEDİR DEPRESYONDAYIM"

" Türkiye'de kadın olmak çok zor. Kadınsan tüm erkekler elinin kirini senin üzerine silip devam ediyorlar. Kimseye mutluluklar hayırlı işler dilemeyeceğim çünkü çok büyük ahım var. Çok kötü şeyler yaşadım 4 yıldır depresyondayım.

"MASUM GERİZEKALI BİR KIZIM, AŞIK OLDUM"

Ben masum gerizekalı bir kızım aşık olduğum için bir şeyler yaptım. Hata olarak görmüyorum ancak duygularımın bedelini 4 senedir ödüyorum."

HASTA EŞİNİ BIRAKIP AYŞE İLE EVLENMİŞTİ

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond'a boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile kendinden yaşça küçük olan Ayşe Özyılmazel, Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirdi.

DESMOND EVLİLİKTEN 4 AY SONRA HAYATA VEDA ETTİ

Zaten kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond'un cenazesinde "Bana kızmakta sonuna kadar haklılar" demişti.

ESKİ EŞİN ÖLÜMÜ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Selma Ann Desmond'un ölümü Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. Ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurarak, Ali Taran'a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.

ACUN'UN PROGRAMINDA YENİDEN JÜRİ KOLTUĞUNDA

Taraflar bu boşanmaya rağmen yine birbirlerine göndermelerde bulunmuş hatta Ayşe Özyılmazel'in boşandığı reklamcı eşi Ali Taran'ın Levet'teki ofisini basarak camları taşladığı iddia edilmişti. Aradan yıllar geçti o dönem Ali Taran'la yollarını ayıran Acun Ilıcalı Tv8'deki Yetenek Sizsiniz yarışmasının jüri koltuğuna yeniden Ali Taran'ı getirdi.

Ayşe Özyılmazel Yıllar Sonra İçini Döktü: Hayatımın İçine Etti

Son Dakika Magazin Ayşe Özyılmazel Yıllar Sonra İçini Döktü: Hayatımın İçine Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • Ziyaretçi: Evlenirken kahkahalar atarken o hasta kadın can çekişiyordu! Ne iğrenç insanlar var !al birini vur ötekine !sanki zorla evlendirilmiş evlenmeseymiş!tekrar böyle bir adamı jüri yapan da aynı zihniyet ! 45 0 Yanıtla
  • Şadan ersü: Eşinin kanser hastası olduğunu bile bile bu adamla birlikte olmak, ilişkiyi medya önünde göstere göstere yaşamak, basına açık ağız kulaklarda o adamla evlenmek.. Hasta eski eşi fiziksel acılarına ilaveten duygusal olarak da tüketmek, belki de erken ölüme sebep olmak.. Parlak kariyerini kendin bitirdin.. Şimdi ne oluyor? Gözyaşların umurumda değil.. "Ben yapmadım o yaptı edebiyatı" iflas etti. 44 0 Yanıtla
  • Baatin: Alma mazlumun ahini CIKAR AHESTE AHESTE.. 42 0 Yanıtla
  • Ghost: sen o kanser hastası kadının kocasını elinden alırken sorun değildi.. 40 0 Yanıtla
  • etme bulma dünyası: kanser eşi ölüm yatağındayken evlenen sendin ETME BULMA DÜNYASI YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ 36 0 Yanıtla
  • Ahmet: Ayşe Hn ŞERDEN HAYIR DOĞMAZ Bunu unutma. Zaten artık istesende unutamazsın 35 1 Yanıtla
  • kara murat: daha evlıken hasta eşi varken evlendın kadını agıh aldın 34 0 Yanıtla
  • güney ege : yuva yıkanın yuvası olmaz. reklam ve para için deden yaşındaki bir adamın yuvasını yıktın. ayşe Özyılmazel senin utanıp ağzını tutman lazım. 33 0 Yanıtla
  • Sulh: 4 yıkdır depresyondaymış bence senin ve senin gibiler değil depresyon şizofreni tedavisi az gelir hasta kadını o halde üzdünüz daha az çektiklerin 31 1 Yanıtla
  • 74: altına yatarken öyle demiyordun ama. küçük dilin gorunuyordu mutluluktan gulerken. adii insanlar toplulugu. breeee 31 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement