Ayşen Gruda'nın Doktorundan İlk Açıklama: Vicdanımız Rahat - Son Dakika
Güncel

Ayşen Gruda'nın Doktorundan İlk Açıklama: Vicdanımız Rahat

74 yaşında hayatını kaybeden Ayşen Gruda'nın doktoru, yaptığı açıklamada "İki gündür durumu ağırdı. Tüm müdahalelere rağmen cevap alamadık. Ayşen Gruda 13.45'te hayatını kaybetti" ifadesini kullandı.

23.01.2019 15:41  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda, 13.45' te hayatını kaybetti. Usta sanatçının ölümü üzerine açıklama yapan doktoru, "Kendisini 1 aydır yoğun bakımda takip ettik. 2 gündür tansiyonu çok düşük seyretti. Kendisi 13.45'te kaybetti. Pankreas Kanseri ve kanamadan dolayı kendisini kaybettik. En ileri derecede tedavi etmeye çalıştık, vicdanımız rahat" ifadesini kullandı.

CENAZESİ CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Ayşen Gruda'nın cenazesi 25 Ocak Cuma günü öğle namazına mütekip olarak Zincirlikuyu Camii'nde uğurlanacak. Usta sanatçı Gruda,"Türk halkı beni nasıl gömeceğini bilir" demişti.

İLK ROLÜNÜ 1962'DE CANLANDIRDI

Tevfik Bilge'nin turne tiyatrosunda profesyonel oyunculuğa başladı. İlk rolü 1962 yılında Kongre Eğleniyor adlı vodvilde küçük bir hizmetçi rolü idi. 1977 yılında 16 senelik tiyatro hayatından sonra televizyonda bir eğlence programı içinde yayınlanan skeçte canlandırdığı Domates Güzeli Nahide Şerbet karakterinden sonra herkes tarafından tanındı.

ROL ALDIĞI FİLMLER

Ayşen Gruda, Mum Söndü, Deve Kuşu Kabare, Hababam Sınıfı Müzikali, Yedi Kocalı Hürmüz gibi ve müzikallerde yer aldı. Tiyatronun yanı sıra da birçok televizyon programında skeçlerde ve dizilerde oyunculuk yaptı. Sinemada Tosun Paşa, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Hababam Sınıfı, Neşeli Günler gibi birçok klasikleşmiş Türk sineması örneklerinde oynadı 2014 yılında senaristliğini ve yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın yaptığı Pek Yakında adlı sinema filminde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Şirincan Çakıroğlu, Tülin Özen ile birlikte rol aldı.

Ayşen Gruda\'nın Doktorundan İlk Açıklama: Vicdanımız Rahat

Son Dakika Güncel Ayşen Gruda'nın Doktorundan İlk Açıklama: Vicdanımız Rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ALEM: çöpçüler kralı,davaro,süt kardeşler,avanak apdi,hababam sınıfı........... güle güle domates güzeli saygıyla anıyoruz. 19 0 Yanıtla
  • POLAT: filmlerde çok komikdi hele şabanın filminde,,, Allah rahmet eylesin 16 2 Yanıtla
  • insan: mekanı cennet olsun 11 4 Yanıtla
  • ÜMİT 58 : ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CNNET OLSUN CUMHURİYET KADINI SENİN FİLİMLERİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ 5 7 Yanıtla
  • :(: ALLAH RAHMET EYLESİN. 8 2 Yanıtla
  • Hasan bakay: Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun .didim. 7 3 Yanıtla
  • 1974: sinamada güldürmekten başka bir şey yapapmayan güzel insan ALLAH rahmet eylesin 9 1 Yanıtla
  • turgut yurtluk: dunya bos ıste 10 0 Yanıtla
  • Hg: Onu her gördüğümde islam düşmanlığını hatırlıyorum 3 7 Yanıtla
  • Baba: Bir aynaya baksan kimmis gördünmü gerici 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement