Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından - Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu - Son Dakika
Spor

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından - Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu

Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Henüz ligin başındayız, lideriz ama çok büyütülecek bir şey yok. Daha ligde 30 maç var." dedi.

17.09.2019 00:26  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Aytemiz Alanya spor'un başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Henüz ligin başındayız, lideriz ama çok büyütülecek bir şey yok. Daha ligde 30 maç var." dedi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, ligde 4'te 4 dört yapmanın önemli olduğunu söyledi. Bu başarının tesadüf olmadığını anlatan Çavuşoğlu, her şeyden önce sezon başında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve istedikleri oyuncuları takıma kazandırdıklarını kaydetti.

Hasan Çavuşoğlu, önemli olanın bu başarıyı sürdürmek olduğuna dikkati çekerek, "Fenerbahçe gibi büyük bir takımı yenmek kolay iş değil. Teknik heyeti ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Hocamızın hafta sonu yaptığı çalışmaların emeğini aldılar ve 4'te 4 yaptık. Bizim için çok önemli oldu." diye konuştu.

Bugün spor yorumcularının Fenerbahçe'nin niye yenildiğini tartışacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Alanyaspor'u yine çok az konuşacaklar. Bundan sonraki maçlarda en iyisini yapmak istiyoruz. Takımımız her maça galibiyet parolasıyla çıkacaktır. Ancak şununda bilincindeyiz; henüz ligin başındayız, lideriz ama çok büyütülecek bir şey yok. Daha ligde 30 maç var." ifadelerini kullandı.

Takımın bundan sonraki hedefleri konusunda ise Alanyaspor Başkanı, şu değerlendirmede bulundu:

"Ayağımızı yere sağlam basmamız lazım. 4'te 4 yapmakla iş bitmiyor. Önümüzde 30 maç var. Bundan sonrası daha önemli. Daha kontrollü bir şekilde emin adımlarla gitmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde iyi futbolumuzu her şeyden önce devam ettirmek istiyoruz."

Çavuşoğlu, konuşması sırasında yanına gelen Ozan Tufan ile ilgili olarak da "Onunla gurur duyuyorum. Ozan Tufan, geldiğinde ona 'futbola döneceksin, Fenerbahçe'de ve milli takımda yerini alacaksın.' demiştim. Bunu başardı." açıklamasını yaptı.

Ozan Tufan ise başkan Çavuşoğlu ve Sergen (Yalçın) hocanın çabalarıyla bu seviyeye geldiğini ifade ederek, "Bana sahip çıktılar. Evlatları gibi gördüler. Onların sayesinde de bugün Fenerbahçe'nin kaptanlığını yaptım, ilk 11'de oynadım." dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, maç çıkışında hiç açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından - Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ardından - Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement