Aytül Akar, İmza Gününde Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Aytül Akar, İmza Gününde Çocuklarla Buluştu

Aytül Akar, İmza Gününde Çocuklarla Buluştu

Çocuk kitapları yazarı Aytül Akar, düzenlenen imza gününde çocuklarla buluştu.

22.02.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuk kitapları yazarı Aytül Akar, düzenlenen imza gününde çocuklarla buluştu.

Çocukların büyük ilgi gösterdiği imza gününde Yazar Aytül Akar kitaplarını imzalayarak çocuklarla resim çektirdi. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara ailelerde eşlik etti.

Çocuk Yazarı Aytül Akar, yazar veya şair olmayı çocukken hayal ettiğini belirterek, "Çocukken hep hayal kurardım, büyüyünce yazar veya şair olayım derdim. Hayalimi gerçekleştirmek için hiç yılmadan çalıştım. Öncelikle dilimi mükemmel hale getirdim. Hayallerimi kurgular içerisinde aktarmaya başladım. Yıllar sonra bir yazar olarak, okurlarımın karşısına çıktım. 132 tane kitabım var. Bu kitapların 32 tanesi, değişik ülkelerde yayınlandı. Yeni bir kitabımda şu anda Macarcaya çevriliyor. Çok mutluyum çünkü çocukluk hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

Daha önce Kastamonu'ya hiç gelmediğini ifade eden Akar, "Daha önce Kastamonu'ya hiç gelmemiştim. Birçok şehre gittim ama ilk defa bu şehre geldim. Ziyaretimiz, karlı bir haftaya denk geldi. Buranın insanlarını çok sıcak ve samimi buldum. Gerçek insanlar ve çok candan insanlar. Tanısa da tanımasa da selam veren insanlar. Kastamonu'ya bu yüzden tekrar gelmek istiyorum. Çok sevdim. Ama bir daha ki gelişimin karlı olmamasını istiyorum. Çünkü zorlu bir yolculuk oldu" diye konuştu.

Zorlu yolculuklara rağmen iyi ki Kastamonu'ya geldiğini ifade eden Akar, "Buradaki okurlarıma sevgilerimi sunuyorum. Bana çok büyük ilgi gösterdiler. Çok sayıda kitap alıp, imzalattılar. Hemen okuyup başka kitap almak isteyenler oldu. İnşallah önümüzdeki yılda başka kitaplarla Kastamonu halkıyla buluşuruz"

Yazar Aytül Akar'ı ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını aktaran Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy ise, "Bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaktan her zaman mutluluk ve gurur duyuyoruz. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, bir alışveriş yeri yani ticaret merkezi olduğu kadar, böylesi sosyal ve kültürel aktivitelere de yer vermektedir. Bu tür etkinliklerimiz sürecektir. Bu tür etkinliklerimizi, Kastamonu halkına hitap edebilmek için düzenliyoruz. Bunlarla halkımızın ufkunu açmaya hedefliyoruz. Bugünde çocuklarımız için bir yazarımıza imza kampanyası düzenlemiş durumdayız. Yazarımıza yoğun ilgi var. Alışveriş merkezimiz, şehrin adeta kalbi durumundadır. Bu özelliğini her geçen gün artırarak devam ettirmektedir. Bunu hep birlikte başarıyoruz. Bize her zaman destek verenlere teşekkür ediyorum, etkinliklerimizin de bundan sonra artarak devam edeceğinin bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Özsoy, Ekin Kitapevi ile birlikte düzenledikleri etkinlikte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aytül Akar, İmza Gününde Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement