Ayvalık AK Parti'den Kazlıçeşme Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Ayvalık AK Parti'den Kazlıçeşme Çıkarması

Ayvalık AK Parti\'den Kazlıçeşme Çıkarması

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği Kazlıçeşme Mitingine, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden de yoğun katılım oldu.

20.06.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği Kazlıçeşme Mitingine, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden de yoğun katılım oldu.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca öncülüğünde, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kollarından oluşan Ak Partililer, İstanbul-Kazlıçeşme'de en çok ilgiyi gören gurup olmayı başardı. Ayvalık'tan 3 otobüs dolusu partiliyle gidilen miting alanında büyük bir coşkuyla AK Parti Lideri ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a tam destek verdiği gözlenen Ayvalıklı AK Partililerin coşkusunun miting alanını dolduran binlerce partiliyi de coşturmaya yettiği bildirildi. AK Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan'ın titizlikle sürdürdüğü hazırlıkların sonucunda, miting alanında açtıkları dövizlerle Başbakan Erdoğan'a destek veren Ayvalıklı gurubun, Kazlıçeşme Meydanında büyük ilgi gördüğü gözlendi.

Miting sonunda Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yanı sıra mitinge katılan bakan ve milletvekilleriyle de görüşmeyi başaran Ayvalıklı AK Partililere, AK Parti Genel Başkanlığı yetkililerinin teşekkür etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. İstanbul Kazlıçeşme'deki miting sonrasında muhabirimize konuşan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, "Liderlerin lideri partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a karşı son günlerde Taksim-Gezi Parkı olaylarıyla yıpratmaya ve yüce Türk Milleti önünde küçük düşürmeye çalışan zihniyetlere en güzel cevabı verebilmek için, ülkemizin dört bir yanından Kazlıçeşme meydanına akan partililerimizle birlikte tek yürek olduk. Bir avuç provokatörün, halkımızı kışkırtarak, polisimizle karşı karşıya bırakmasına ve çıkan olaylarda insanlarımızın ölmesine ve yaralanmasına kayıtsız kalamazdık. Zaten en güzel yanıtı İstanbul-Kazlıçeşme mitinginde Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, halkımıza yönelik mesajlarıyla verdi. Bizlerde, Başbakanımız konuştukça, O'na daha da çok destek vererek, dev AK Parti Ailesi olarak gerekeni yapmış olduk" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık AK Parti'den Kazlıçeşme Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement