Ayvalık'ta CHP'den Kılıçdaroğlu'na Yapılan Suikast Girişimine Sert Tepki - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta CHP'den Kılıçdaroğlu'na Yapılan Suikast Girişimine Sert Tepki

Ayvalık\'ta CHP\'den Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Suikast Girişimine Sert Tepki

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı yapılarak, Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleştirilmek istenilen suikast girişimine tepki gösterildi.

28.08.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı yapılarak, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleştirilmek istenilen suikast girişimine tepki gösterildi.

Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Bacan, Ahmet Erkal, Ayvalık Belediyesi'nin CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Başkanlığı yöneticileriyle, çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu toplantıda basın açıklamasını CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker yaptı.

Emek Partisi İl Yöneticisi Cemil Tosunoğlu ile ilçede faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu gözlenen toplantıda, Toker yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Heyetine Artvin'de yapılan terör saldırısı, yalnızca Cumhuriyetimizin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Genel Başkanımıza karşı değil tüm ülkemizin birliğine, beraberliğine, demokrasiye ve toplumsal barışa karşı yapılmış bir saldırıdır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta CHP'den Kılıçdaroğlu'na Yapılan Suikast Girişimine Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement