Ayvalık'ta Çocuk Yuvasının Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Çocuk Yuvasının Geleneksel İftar Yemeği

Ayvalık\'ta Çocuk Yuvasının Geleneksel İftar Yemeği

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Alibey Çocuk Yuvası Müdürlüğü tarafından her yıl Ramazan ayında, ilçe protokolü ve kuruma yardımlarda bulunan gönüllü annelerle yardımseverlere yönelik düzenlenen geleneksel iftar yemeği gerçekleşti.

21.07.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Alibey Çocuk Yuvası Müdürlüğü tarafından her yıl Ramazan ayında, ilçe protokolü ve kuruma yardımlarda bulunan gönüllü annelerle yardımseverlere yönelik düzenlenen geleneksel iftar yemeği gerçekleşti.

Önceki akşam Alibey Çocuk Yuvası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde; Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'ın yanı sıra Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, eşi Semra Sürer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç, Sabah Gazetesi'nin ünlü yazarı Can Aksın, Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Nuray Özer, Ayvalık Şefkat Evleri Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, dernek yöneticileri, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan ve kadın kolları yöneticileri, yurt çocuklarına gönüllü katkılarda bulunan çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Ayvalık Sosyal Hizmetler ve Alibey Çocuk Yuvası Müdürü Erol Sarıçam'ın yanı sıra Çocuk Yuvasının Müdürü Habib Mutlu öncülüğünde, yurttaki çocuklara gönüllü annelik yapan Fatma Cavlı'nın katkılarıyla gerçekleşen iftar yemeğinde, yurtta barınan minikler davetlilerle birlikte, onlarla kaynaşarak yemeklerini yedi.

İftar yemeği süresince kendilerine destek veren Kaymakam Nalbant'ın öncülüğündeki protokol üyeleriyle, gönüllü anneler ve konuklarla şakalaşan yurt çocuklarının sevimli ve sempatik tavırları yemeğe adeta damgasını vurdu. Kavurma et, pilav, ayran, salata, lor tatlısı ve meyveden oluşan yemeklerin oldukça lezzetli olması dikkatlerden kaçmazken, iftar yemeğine katılanların gece boyunca yurt çocuklarına yakın ilgi gösterdikleri gözlendi.

CAVLI'DAN KAYMAKAM NALBANT'A PLAKET

Nezih iftar yemeğinde Çocuk Yuvasının gönüllü annelerinden ve Ayvalık Şefkat Evleri Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'a gerek yuva çocuklarına gerekse ilçede bir huzurevi yapılabilmesi için yoğun çaba gösteren dernek yönetimine verdiği katkılar nedeniyle bir plaket verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Çocuk Yuvasının Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement