Ayvalık'ta Gönül Sofrası Kurduk - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta Gönül Sofrası Kurduk

Ayvalık\'ta Gönül Sofrası Kurduk

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 20 ilçede gerçekleştirilen iftar organizasyonları tüm hızıyla sürüyor.

08.06.2018 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Ayvalık kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen iftar organizasyonuna Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Aydoğan, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

3.000 kişinin katıldığı iftar organizasyonu jonglör ve sihirbaz gösterileriyle başlarken; okunan kuran-ı kerim ile devam etti.

Oruçların açılmasının ardından Ayvalıklılara hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; "Ramazan ayı bereket ayı, Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Biz de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak iftar sofralarımızda ilçe sakinlerimiz ile bir araya gelerek soframızı paylaşıyoruz. Birlikte edilen dualara amin diyor, birlikte oruçlarımızı açıyoruz. Bizler sizleri önemsiyoruz. Belediyecilik demek sadece yol - su - asfalt dökerek park bahçe yapmak demek değildir. Sosyal belediyeciliği de önemsiyoruz. Yaptığımız Ramazan etkinlikleri oldukça renkli geçiyor. 24 Haziran'dan oldukça önemli bir seçim bizleri bekliyor. Türkiye'nin gelecek yüz yılını oylayacağız. Böylesine önemli bir seçimde mutlaka oy kullanmanızı rica ediyoruz. Hepinize böylesine anlamlı iftar organizasyonuna katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta Gönül Sofrası Kurduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement