Ayvalık'ta Mesut Yar ve Metin Uca'ya Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Mesut Yar ve Metin Uca'ya Sevgi Seli

Ayvalık\'ta Mesut Yar ve Metin Uca\'ya Sevgi Seli

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası tarafından düzenlenen 9.Ayvalık Zeytin Hasat Günleri kapsamında düzenlenen 3 günlük etkinlikler; Türkiye'nin ünlü işadamları, gazeteci ve televizyon programcılarını da bir araya getirdi.

04.11.2013 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası tarafından düzenlenen 9. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri kapsamında düzenlenen 3 günlük etkinlikler; Türkiye'nin ünlü işadamları, gazeteci ve televizyon programcılarını da bir araya getirdi.

Bu kapsamda; Coca-Cola Dünya Ceo'su Muhtar Kent, Anadolu Endüstri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, gazetecilerden Nebil Özgentürk, Şelale Kadak gibi ünlü isimlerin yanı sıra, izleyicinin televizyon ekranlarından tanıdığı ünlü TV Programcıları Metin Uca ile Mesut Yar'da hasat günlerine katılanlar arasındaki yerini aldı. Etkinliklerin 2. gününde Ayvalık'a gelen Yar ve Uca'ya Ayvalıklıların ilgisi ise oldukça yoğun oldu.

Ayvalık'ta sempatik tavırlarıyla halkın gönlünde taht kuran ikili, mütevazı kişilikleriyle de vatandaşlardan tam not aldı. Ayvalık'a bağlı dünyaca ünlü Cunda Adasının adeta hayranı olduklarını vurgulayan Mesut Yar ve Metin Uca, vatandaşların hatıra fotoğrafı taleplerini de geri çevirmeyerek, onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

METİN UCA YEPYENİ BİR YARIŞMA PROGRAMIYLA GELİYOR

Ünlü TV Programcısı Metin Uca, yakında yepyeni bir yarışma programıyla televizyon ekranlarında ki yerini alacağının altını çizdi. Uca, muhabirimizin tüm ısrarlarına rağmen, çok yakında ekranlarda yayınlanmaya başlayacak olan yarışma programının içeriği hakkında bilgi vermedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Mesut Yar ve Metin Uca'ya Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement