Ayvalık'ta Osb Yönetim Kurulu İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Ayvalık'ta Osb Yönetim Kurulu İlk Toplantısı Yapıldı

Ayvalık\'ta Osb Yönetim Kurulu İlk Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Ayvalık Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ilk olağan toplantısı ile müteşebbis heyet toplantısını; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’ın öncülüğünde gerçekleştirdi.

21.12.2017 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Balıkesir Ayvalık Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ilk olağan toplantısı ile müteşebbis heyet toplantısını; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan'ın öncülüğünde gerçekleştirdi.

Ayvalık Kaymakamlık binası salonunda gerçekleşen toplantıda; Ayvalık OSB'nin yönetim kurulu vekili ile üyeleri belirlendi. Organize Sanayi Bölgesi kuruluş protokolünün hazırlanarak, imza altına alındığı toplantıda; denetim kurulu ve üyeleri seçildi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ATO Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO Meclis Başkanı Ahmet Şefik Süner, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu, Ayvalık Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti eski İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'in de hazır bulunduğu toplantı sonrasında hazırlanan listeler Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın onayına sunulmak üzere imza altına alındı.

Basına kapalı olan toplantının ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Kaymakamı ve Ayvalık OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Gökhan Görgülüaslan; OSB'nin yönetim kurulu vekili ile üyeleriyle, denetim kurulu ve üyelerinin isimlerinin bakanlıktan gelecek onayın ardından açıklanacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ayvalık'ta Osb Yönetim Kurulu İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement