Ayvalıkgücü Belediyespor'a Dudu Lima Dopingi - Son Dakika
Spor

Ayvalıkgücü Belediyespor'a Dudu Lima Dopingi

Ayvalıkgücü Belediyespor\'a Dudu Lima Dopingi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta ilk yarıyı puan cetvelinin 3. sırasında tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, lig arasında Brezilyalı futbolcu Dudu Lima’yı renklerine bağladı.

12.01.2018 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta ilk yarıyı puan cetvelinin 3. sırasında tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, lig arasında Brezilyalı futbolcu Dudu Lima'yı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Tayland'ta 3. Ligde gol kralı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki Dudu Lima'nın kırmızı-beyazlı formayı giymesi taraftarlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Lima; imzayı attıktan sonra takımla birlikte ilk idmana çıktı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in de izlediği ilk antrenmanda göz dolduran Lima'nın kısa sürede taraftarın da gönlünü kazanacağından ise neredeyse hiç şüphe duyulmadığı bildirildi.

Ayvalıkgücü Belediyespor'un Pazar günü kendi saha ve seyircisi karşısında oynayacağı Çayırovaspor karşılaşmasında henüz gerekli formaliteler tamamlanamadığı için forma giyemeyeceği öğrenilen siyahi futbolcuyla ilgili muhabirimize açıklamalar da bulunan Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, Lima'dan son derece umutlu olduklarını söyledi.

Lima'nın; Tayland'tan önce Portekiz'de de top koşturduğunu anlatan Mehmet Yıkılmazdağ, "Bizim Lima'dan beklentimiz çok yüksek. İnşallah bize şampiyonluk yolunda büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Güngör Sezer de; Dudu Lima'nın yakın dostu işadamı Hasan Tahsin San'ın ekonomik katkılarıyla gerçekleştiğini vurgulayarak, "Sağolsun Tahsin kardeşim, bizleri ve Ayvalıkgücü'nü çok seviyor. Şimdiye kadar takımımıza ciddi destekler vermişti. Yine O'nun sayesinde bugün Dudu Lima'yı renklerimize bağladık. Kendisine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayvalıkgücü Belediyespor'a Dudu Lima Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement