Ayvalıkgücü Belediyespor Çayırova'ya Bileniyor - Son Dakika
Spor

Ayvalıkgücü Belediyespor Çayırova'ya Bileniyor

Ayvalıkgücü Belediyespor Çayırova\'ya Bileniyor

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasını pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çayorovaspor ile yapmaya hazırlanıyor.

12.01.2018 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Ayvalıkgücü Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasını pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çayorovaspor ile yapmaya hazırlanıyor.

Pazar günü Çayırovaspor'u evine puansız göndermek isteyen kırmızı beyazlı takım çalışmalarını kendi tesislerine sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ, liglerin ikinci yarısına ait ilk maçların oldukça zor olduğuna işaret etti. Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını kaydeden Mehmet Yıkılmazdağ, "Bu süreçte Çanspor'dan Ahmet, Karamanspor'dan Devran, Siverekspor'dan Mücahit, Ödemişspor'dan İbrahim 4 yeni sporcu transfer ettik. Gayemiz ligin ilk maçında 3 puan alıp yolumuza devam etmektir" dedi.

Yıkılmazdağ, kırmızı beyazlı takımın ligdeki hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, bu yıl da lig sonunda en büyük gayelerinin ligi birinci olarak tamamlayıp, 3. Lig'e geri dönmek istediklerini sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayvalıkgücü Belediyespor Çayırova'ya Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement