Azerbaycan askerleri Ermenistan'a ait mühimmatları ele geçirdikleri anları paylaştı: Ermenilerin anasını ağlattık - Son Dakika
Dünya

Azerbaycan askerleri Ermenistan'a ait mühimmatları ele geçirdikleri anları paylaştı: Ermenilerin anasını ağlattık

Azerbaycan özel kuvvetlerinin düzenlediği operasyon sonrasında Ermenistan ordusuna ait mühimmatların görüntüleri ortaya çıktı. Azerbaycan ordusuna mensup bir asker, çektiği videoda yaşanan zaferi "Ermenilerin anasını ağlattık" sözleriyle özetledi.

13.10.2020 08:51  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarma operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Her fırsatta sivillere saldıran Ermenistan kentleri hedef alırken, Azerbaycan ordusu ise bölgede Türk SİHA'larıyla işgalci Ermenistan'a cephede cevap veriyor.

TANK VE ASKERİ KAMYON ELE GEÇİRİLDİ

Azerbaycan özel kuvvetlerinin düzenlediği operasyon sonrası çekilen bir videoda, kayıp veren Ermenistan ordusuna ait mühimmatlar görüntülendi. Düzenlenen operasyon kapsamında 1 tank ve 3 askeri kamyonun kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

SİHA'LAR GÖZ AÇTIRMIYOR

Azerbaycan'ın etkili operasyonları karşısında paniğe kapılanlardan biri de sözde Karabağ lideri Arayik Harutyan olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta, Harutyan'ın sığınakta toplantı halinde olduğu görülmüştü.

Azerbaycan askerleri Ermenistan\'a ait mühimmatları ele geçirdikleri anları paylaştı: Ermenilerin anasını ağlattık

Son Dakika Dünya Azerbaycan askerleri Ermenistan'a ait mühimmatları ele geçirdikleri anları paylaştı: Ermenilerin anasını ağlattık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yiğit Azerbaycan Türkleri: Ermeni zoru görünce hemen kaçar.Zayıfı görünce katliam yapar.Korkaklar malzemelerini bırakıp kaçmışlar.Bunların dedeleri de böyleydi. 0 0 Yanıtla
  • cimşit : başlamışken bu iş bitmeli 0 0 Yanıtla
  • Ermenisdan bu karabağdan aldığı yarayı: AZERBAYCAN ermenisdana açdığı yarayı karabağda 50 senede kapatamaz çok sayıda ağır silah ve araç gereçler bir çoğuda sağlam bir çoğuda ufak bir tamiratla kullanılacak halde çok sayıda ermeni askeri öldürülmüş ve çok sayıda yaralı savaşlar pahalı bir şeydir her açıdan onun için ermenisdanın zaten ekonomik ve insan gücü pek yokdu toplama askerlerlede fazla birşey yapamadı yani ermenisdan 50 yıl çökdü abad olamaz busavaşın kazananı azerbaycan oldu helede karabağın tamamını alırsa peşini bırakmaması 0 0 Yanıtla
  • turgut: bızımkıler yayınlamıyordu 0 0 Yanıtla
  • Candan: Soylarını kurutsun Allah 0 0 Yanıtla
  • ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti
    13:38 ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti

    Birleşmiş Milletler'in Filistin devletini tanıması önerisiyle Güvenlik Konseyi'nde yapılan oylamada ABD veto kullanarak Filistinlilerin kuruluşa tam üyeliğini engelledi. İngiltere ve İsviçre çekimser kalırken, konseyin geri kalan 12 üyesi lehte oy kullandı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, deprem sonrası yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    11:59 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve uyku tulumu gibi acil ihtiyaç ürünlerinin yüklendiği 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı. Gemiden indirilecek olan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, tır ve kamyonlarla Refah Sınır Kapısı'na taşınacak ve İsrail saldırıları altındaki Gazzelilere ulaştırılacak.

  • Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi
    11:46 Saldırı sonrası kamera karşısına geçen Reisi "İran, İsrail'e gücünü gösterdi" demekle yetindi

    İsrail'in İran'a yönelik saldırısının ardından bugün kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Reisi'nin misilleme yapılıp yapılmayacağına dair bir açıklama yapması umulurken beklenen olmadı. Cuma namazı öncesinde açıklamalarda bulunan Reisi ''İran, İsrail'e gücünü gösterdi'' demekle yetindi.

  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.


Advertisement