Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Akar'ı kabul etti - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Akar'ı kabul etti

Son dakika haberleri: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesini Şuşa'da kabul etti.

08.11.2021 12:39  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesini Şuşa'da kabul etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile 8 Kasım Zafer Günü dolayısıyla geldiği Azerbaycan'daki temaslarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde Şuşa'ya gelen Akar ve TSK komuta kademesi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi. Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov'un da katıldığı görüşmede, Akar tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dost ve kardeş Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü tebrikinin iletildiği, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki iş birliğinin "Tek millet, iki devlet" anlayışıyla artarak devam edeceğinin ifade edildiği, Türkiye'nin dün olduğu gibi bugün ve yarın da can kardeşi Azerbaycan'ın haklı davasında yanında olacağının kaydedildiği bildirildi.

-İHA-

Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Akar\'ı kabul etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Akar'ı kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı
    11:17 Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında, kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıslar yakalandı. Bazı şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplamda 251 bin 837 TL cezai işlem uygulandı.

  • Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor
    11:15 Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk edecek. Ligde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar, evindeki son maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, Galatasaray'ın kalecisi Muslera, gol yememe rekorunu kırma şansına sahip. Mauro Icardi ise son 4 maçta 5 gol atarak etkili performansını sürdürdü.

  • Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor
    11:15 Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde başlatılan 'Şırnak yer fıstığıyla şahlanıyor projesi' kapsamında çiftçilere sertifikalı tohum dağıtıldı. Projede 30 yer fıstığı üreticisine 2 milyon 250 bin TL değerinde tohum verildi. Dağıtım töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, tohumların üreticilere bol ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

  • İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11:15 İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Yıldıztabya'da meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgede incelemelerde bulundu. 30 evin boşaltıldığını ve tahliye edilen kişilerin otellere yerleştirildiğini açıklayan Vali Gül, ev sahipleri ve kiracılar için kalıcı çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti.


Advertisement