Azerbaycan'dan Abdullah Avcı açıklaması: Hoca adaylarımız arasında - Son Dakika
Spor

Azerbaycan'dan Abdullah Avcı açıklaması: Hoca adaylarımız arasında

Beşiktaş ile yollarını ayıran Abdullah Avcı, Azerbaycan'a çok yakın. Azerbaycan Futbol Federasyonu Medya ve Halkla İlişkiler Departmanı Başkanı Firuz Abdulla, yaptığı açıklamada Abdullah Avcı iddialarının doğru olduğunu belirtti.

13.02.2020 14:02  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile yollarını ayıran Abdullah Avcı'nın ismi Azerbaycan Milli Takım teknik direktörlüğü için geçiyordu.

"HENÜZ GÖRÜŞME YAPMADIK"

Firuz Abdulla, Nikola Jurcevic'in ayrılmasının ardından yeni teknik direktör adayları belirlediklerini, listede Abdullah Avcı'nın da olduğunu söyledi ve "Abdullah Avcı, listemizde yer alan teknik direktör adaylarından birisi. Ancak şu ana kadar federasyon, kendisiyle bir görüşme gerçekleştirmedi" sözlerini kullandı.

Kısa süre önce Beşiktaş ile yolları ayrılan Abdullah Avcı daha önce A Milli Takım'ı da çalıştırmıştı.

Beşiktaş'ın başında bu sezon 27 maça çıkan Abdullah Avcı 11 galibiyet, 3 beraberlik 13 de yenilgi almıştı.

Azerbaycan\'dan Abdullah Avcı açıklaması: Hoca adaylarımız arasında

Son Dakika Spor Azerbaycan'dan Abdullah Avcı açıklaması: Hoca adaylarımız arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • birisi: abdullah kardeş sen seyirci baskısı olan hiç bir yerde başarılı olamazssın yani başakşehir ve gençllerbirliği senin bünyen başka takımları kaldırmaz benden söylemesi 0 0 Yanıtla
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a Yunan basınından eleştiri
    15:35 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a Yunan basınından eleştiri

    Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edeceği karşılaşma öncesi Yunan basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hakkında çarpıcı ifadeler içeren bir yazı yayınladı. Yazıda, Kartal'ın maç sonrası yaptığı açıklamalar ve takımın performansı eleştirildi.

  • Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor
    15:23 Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1, Trabzon'da Beşirli Tenis Kortları'nda düzenleniyor. Turnuvaya 12'si kadın 52 sporcu katılıyor. Kadınlar finali 18 Nisan, erkekler finali ise 19 Nisan'da yapılacak.

  • Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı
    15:21 Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı

    Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla su altında temsili bir turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada oturarak, birbirlerinin sorularını cevaplandırdı ve notlar aldı. Dalış eğitmeni Önder Diktaş, bu etkinlikle dalışı Türkiye'de tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti.

  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:02 Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal ve bir oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Karşılaşmanın son antrenmanı ise basına açık olacak.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek
    14:47 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü tarihi Yarımada Parkuru'nda koşulacak. Maratonda birinciye 15, ikinciye 10 üçüncüye ise 8 bin avro para ödülü verilecek. Organizasyonda 72 ülkeden sporcuların yer alacağını belirten yetkililer, geçen yıla göre katılımın arttığını ve rekorlar beklediklerini söyledi.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement