Azerbaycan Dışışleri Bakanlığı, Henrik Mhkhitaryan'ın Bakü'ye Gelebileceğini Açıkladı! - Son Dakika
Spor

Azerbaycan Dışışleri Bakanlığı, Henrik Mhkhitaryan'ın Bakü'ye Gelebileceğini Açıkladı!

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Ermeni futbolcu Henrik Mkhitaryan'ın Bakü'deki Avrupa Ligi finalinde oynayabileceğini açıkladı. Bakanlık sözcüsü, "Azerbaycan birçok büyük spor etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Ermeni sporcular da bunlara katıldı. Spor ve siyaset birbirinden ayrıdır." dedi.

11.05.2019 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak UEFA Avrupa Ligi finali öncesi Ermeni futbolcusu Henrik Mkhitaryan için UEFA'dan 'güvenlik garantisi' isterken, Azerbaycan'dan flaş bir karar geldi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, uzun süredir devam eden gerginliklere rağmen Mkhitaryan'ın UEFA Avrupa Ligi finalinde oynayabileceğini duyurdu. Bakanlık sözcüsü Leyla Abdullayeva, "Azerbaycan birçok büyük spor etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Ermeni sporcular da bunlara katıldı. Spor ve siyaset birbirinden ayrıdır" dedi.

QARABAĞ MAÇINA GİTMEMİŞTİ

Henrikh Mkhitaryan, bu sezon Arsenal'in Azerbaycan temsilcisi Qarabağ ile deplasmanda oynadığı maçın kadrosuna güvenlik nedeniyle alınmamıştı. Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'ı işgali ve Hocalı Katliamı sonrası Azerbaycan ile arasında savaş çıkmış, 1994'te Bişkek Protokolü ile ateşkeş anlaşması yapılmıştı.

(Sporx)

Azerbaycan Dışışleri Bakanlığı, Henrik Mhkhitaryan\'ın Bakü\'ye Gelebileceğini Açıkladı!

Son Dakika Spor Azerbaycan Dışışleri Bakanlığı, Henrik Mhkhitaryan'ın Bakü'ye Gelebileceğini Açıkladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • FB: Geri zekalılar sporu polikayla karştırmayın 1 0 Yanıtla
  • Memleketim: Isterse Azerbaycan ermeni soytarilarini ülkesine sokmaz. Uefa en fazla final macini baska ülkeye verir. 1 0 Yanıtla
  • ali: bunu kktc li sporculara da uygulasalar ya! niye hep bizimkiler ödün veriyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement