Azerbaycanlı Sanatçı Sağlığına Türkiye'de Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Azerbaycanlı Sanatçı Sağlığına Türkiye'de Kavuştu

Azerbaycanlı sinema sanatçısı Terlan Nur Yaşar, 7 yıldır devam eden şeker hastalığından Samsun'da ameliyat olarak kurtuldu.

30.11.2017 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycanlı sinema sanatçısı Terlan Nur Yaşar, 7 yıldır devam eden şeker hastalığından Samsun'da ameliyat olarak kurtuldu.

Tip 2 şeker hastası olduğu için her gün insülin tedavisi gören Azerbaycanlı sinema sanatçısı Terlan Nur Yaşar, Özel Anadolu Hastanesinde tip 2 şeker ameliyatı olarak sağlığına kavuştu.

Hastanede yapılan basın toplantısında, ünlü sanatçı Yaşar, bir hafta önce ameliyat olmak için Samsun'a geldiğini ve burada ameliyat olduktan sonra eski sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Azerbaycan halkına kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Yaşar, şöyle konuştu:

"Yeniden sinema çalışmalarıma başlayacağım. Birkaç projem var. Ayrıca Türkiye ile Azerbaycan sineması dirsek teması kurmaya başladı. Biz zaten Azerbaycan'da Türk filmlerini orijinal diliyle seyrediyoruz. Yani Türkiye'de yapacağımız filmlerde de farklı bir dil kullanmamıza gerek yok. Aynı dili anlayan 2 ülke olarak sinemadaki ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki süreçte projelerim var. Artık sağlığıma kavuştum, şimdi projelerimi tek tek hayata kavuşturmak için çalışacağım."

Yaşar, Samsunlu doktorlara da kendisini ailesine, Azerbaycan halkına sağlıklı bir şekilde kavuşturdukları için teşekkür etti.

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Muzaffer Al ise Yaşar'ın insülin değerlerinin ameliyat sonrası normal seviyeye indiğini belirterek "Artık sağlığına kavuştu ancak bizim kendisine önerilerimiz olacak. Bunlara gelecek hayatında dikkat etmesini istiyoruz." dedi.

Tip 2 şeker hastalığı nedeniyle Samsun'a Amerika, Kanada, İtalya, İspanya, Fransa, Hollanda, Katar, Kazakistan ve Azerbaycan'dan 700'e yakın hastanın gelerek tedavi olduğunu aktaran Al, Samsun'a tedavi için gelen hastaları gülerek ve mutlu bir şekilde uğurlamanın kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycanlı Sanatçı Sağlığına Türkiye'de Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement