Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu

Denizli'de Azeri asıllı bir kadın kaldığı apart dairesinde ölü bulundu. Birlikte yaşadığı adam sorguya alınırken çevredekiler, aparttaki diğer kadınların da sık sık dövüldüğünü söyledi.

17.04.2018 12:23  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azeri asıllı bir kadın Denizli'de kaldığı apart dairesinde ölü bulundu. Kadının dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.

KAVGA SESLERİNE GELEN POLİS, KADINI EVDE BULDU

Uzun süredir apartta yaşadığı belirtilen Azeri asıllı Türkay İsayova isimli kadının sabah erken saatlerde dairesinden kavga sesleri geldiğini duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kadını kaldığı dairede hareketsiz görünce durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu

ÖLÜM SEBEBİ İÇİN OTOPSİ YAPILACAK

Türkay İsayova'nın öldüğünün belirlenmesinin ardından olay yerinde polis ve savcılık tarafından inceleme yapıldı. Kadının cansız bedeni incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu

BİRLİKTE YAŞADIĞI ADAM SORGUYA ALINDI

Olayın ardından polis aparttaki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, İsayova'nın birlikte yaşadığı öne sürülen ve ismi henüz tespit edilemeyen bir şahıs ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

2 ÇOCUĞU OLAN KADININ DARP EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kadının darp edildiği öne sürülürken, ölümünün de darbeler sonucu gerçekleştiği iddia edildi. Kadının kim ya da kimler tarafından dövüldüğü ise yapılacak tahkikat sonucu netlik kazanacak.

Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu

Isayova'nın biri 7 yaşlarında erkek diğeri ise henüz yaşına girmemiş bir kız çocuğu sahibi olduğu kaydedildi.

APARTTA KALAN DİĞER KADINLARIN DA DÖVÜLDÜĞÜ SÖYLENDİ

Öte yandan, apartın çevresinde yaşayan mahalle sakinleri ise İsayova isimli kadın ile birlikte apartta kalan diğer kadınların da zaman zaman dövüldüklerini ve apartta kavganın eksik olmadığını öne sürdü.

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturmanın geniş kapsamlı devam ettiği bildirildi.

Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Azeri Asıllı Kadın, Kaldığı Apart Dairesinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • VAy: Almana benziyo bu bi pislik daha temizlenmiş 3 12 Yanıtla
  • gereksiz: onları kullanan şerefsizler nasıl can veöbür dünyada hesap verecek 9 0 Yanıtla
  • Delı: Gelmeyin buraya..Gidin kendi memleketinizde gerekirse tarlada bağda bahçede çalışın..Daha çok kazanmak için geliyorsunuz ama sonuç ortada..Yazık..Allah rahmet eylesin.. 9 0 Yanıtla
  • TÜRK: Vay gidene demisler 6 0 Yanıtla
  • Vatansever bir vatandaş: Kadın ölümüne "bir pislik daha temizlenmiş" yazan insan müsveddesi. Sen ve senin gibiler nasıl dünyaya geldiniz çok merak ediyorum. Beyinsizlikten daha anne karnındayken annelerinizin hamileliğine son verilmeliydi. Sizin gibiler bu dünyada olmamalı. 6 0 Yanıtla
  • Yolgezer: Allah günahlarını affetsin. 3 0 Yanıtla
  • L. Lo: Yazık günah a.satım. o kadar muptezel varki o denizli de. Bi önce onları temizleseler bunlar olmaz diye düşünüyorum 2 0 Yanıtla
  • Ali-Veli: Yazık bu kadında bir "kız evlat, bir kız kardeş, bir anne" yazık çok yazık. Herkes kendi hayatını seçer ve ona göre yaşamaya devam eder. Yoksulluk, çarpık aile yapısı insanları bu hale getiriyor. Her ne olursa olsun katil hak ettiği cezayı almalı. 1 0 Yanıtla

Advertisement