Azeri Milletvekili Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Azeri Milletvekili Kayseri'de

Azeri Milletvekili Kayseri\'de

Azeri Milletvekili Aydın Mirzezade, Kayseri'nin merkez Talas İlçesi Belediye Başkanı, aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Rifat Yıldırım'la görüştü.

24.02.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azeri Milletvekili Aydın Mirzezade, Kayseri'nin merkez Talas İlçesi Belediye Başkanı, aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı Rifat Yıldırım'la görüştü.

Başkan Rifat Yıldırım, Azeri Milletvekili Aydın Mirzezade'yi Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi'nde ağırladı. Ziyarette Azeri vekil Mirzezade, Kayseri ve Talas'tan övgüyle bahsederken, Azerbaycan'da Türkiye'nin çok sevildiğini söyledi. Mirzezade, merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in, "Biz bir millet iki devletiz" sözünü hatırlatarak, Türkiye'nin kendilerine çok büyük destek verdiğini anlattı. Mirzezade, "Biz aynı kökteniz. Azerbaycan Türkiye'nin kardeşliğini her zaman hissediyor. Toprağımızı işgal eden Ermenistan'a karşı bizim yanımızda oluşu, her türlü destek vermesi bizi çok sevindiriyor. İki ülke arasında problem olmasını isteyen dış güçler var ama onların isteği asla olmayacak" dedi.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım da kendisinin aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcılığı görevini yaptığını hatırlatarak, "Türk coğrafyası gerçekten büyük. Bizlere düşen de kardeşliğimizi pekiştirmek. Sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltıp, acımızı paylaşarak azaltmak. Hiçbir zaman birliğimize yönelik dış mihrakların tuzakları bitmez. Bu tuzaklara ferasetle akılla düşmemeliyiz" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Azeri Milletvekili Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement