Son dakika Azeri haberleri, Azeri son dakika, son dakika Azeri

Son Dakika Azeri Haberleri

  • Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser
    02:13 Azerin'den Amasya'da Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümüne özel konser

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi'nin düzenlediği özel konserde sahne alan Azerin, Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi ve vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Çanakkale'yi geçilmez kılan şehit ve gazileri anarak duygusal bir konuşma yaptı. Amasya Belediye Başkanı da sanatçıya teşekkür etti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Azeri öğrencinin Türkiye'de büyük başarısı
    17 Mar Azeri öğrencinin Türkiye'de büyük başarısı

    Azerbaycanlı genç Javid Guluyev, topuk kanı taramasında daha hızlı ve maliyetsiz tanı için hazırladığı proje fikriyle bilim ve teknoloji festivalinde birinci oldu. Guluyev'in geliştirdiği hızlı tanı kiti projesi, yenidoğan bebeklerde topuk kanı taramasında kullanılarak kalıtsal fenilketonüri hastalığının erken dönemde teşhisini hedefliyor. CRISPR-Cas9 gen teknolojisiyle yapılan bu tanı kitinin kullanımıyla hastalıklar doğumdan itibaren doğru, hızlı ve etkin bir şekilde teşhis edilebilecek ve daha az maliyetle yapılabilecek.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Bir emekli maaşı en az bir asgari ücret olmalıdır
    16 Mar BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Bir emekli maaşı en az bir asgari ücret olmalıdır

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sultanbeyli Fatih Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, emekli maaşlarının en az bir asgari ücret düzeyinde olması gerektiğini belirtti. Destici, ayrıca terör ve şiddetin kırmızı çizgileri olduğunu vurgulayarak, teröre bulaşanlarla işbirliği yapmanın kabul edilemez olduğunu ifade etti. Ayrıca, yerel yönetimlerin paralarını israf ettiğini ve terörü destekleyen sanatçılara para harcadığını söyledi.

  • DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit: Biz Halkın Yanındayız
    15 Mar DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit: Biz Halkın Yanındayız

    DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Kars İl Başkanlığı'nın düzenlediği halk buluşmasında yaptığı konuşmada, halkın yanında olduklarını ve mücadelelerine devam ettiklerini belirtti. Koçyiğit, AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'na tepki göstererek, kendini bilmeyen insanlara cevap verilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, tek bir çocuğun aç yatmaması, tek bir dilin yok olmaması ve tek bir inancın yok olmaması için kelle koltukta mücadele ettiklerini vurguladı.

  • Sonunu böyle beklememişti! Karabağlı futbolcu ile hakem Anthony Taylor arasında güldüren olay
    15 Mar Sonunu böyle beklememişti! Karabağlı futbolcu ile hakem Anthony Taylor arasında güldüren olay

    Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Karabağ arasında oynanan maçta, Karabağlı Elvin Cafarguliyev, hakem Anthony Taylor'a sarı kartı iptal ettiği için beşlik çakmaya çalıştı. Ancak hakem, VAR incelemesi sonrası kararını kırmızı kart olarak değiştirdi. Cafarguliyev'in bu hareketi ve sonrasında yaşadığı hayal kırıklığı sosyal medyada gündem oldu.

  • Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Türk Dünyası Korosu Konserini Dinledi
    10 Mar Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Türk Dünyası Korosu Konserini Dinledi

    Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türk Dünyası Korosu'nun Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserini izledi. Altınok, koronun kurucularından Azerbaycanlı şarkıcı Azerin'e teşekkür etti ve Türk dünyasını gezerek konserler vermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Filistin'deki zulme dikkat çeken Altınok, Keçiören'in hayata geçirdiği eserlerin izini her sokağında görmek mümkün olduğunu belirtti.

  • Baykar, Azerbaycan'da üretime başlıyor
    09 Mar Baykar, Azerbaycan'da üretime başlıyor

    Türkiye'nin savunma sanayi projelerinde önemli bir rol oynayan Baykar, Azerbaycan'da üretim yapmak amacıyla yeni anlaşmalar imzalıyor. Baykar ve Azerbaycan arasında imzalanan işbirliği anlaşması ile Azerbaycan'da yerli ve milli Baykar ürünlerinin üretimi gerçekleştirilecek. İHA, SİHA ve diğer teknolojilerin üretimi ve eğitimleri gibi konular da gündemde. Detaylar haberimizde!

  • TBMM Başkanvekili Celal Adan: İstiklal Marşı söylemeyen bir siyasi partiye Kars'ı teslim edecek misiniz?
    09 Mar TBMM Başkanvekili Celal Adan: İstiklal Marşı söylemeyen bir siyasi partiye Kars'ı teslim edecek misiniz?

    TBMM Başkanvekili Celal Adan, Kars'ta yaptığı konuşmada, İstiklal Marşı söylemeyen bir siyasi partiye Kars'ı teslim etmenin günah olduğunu belirtti. Adan, Cumhur İttifakı'nın Kars Belediye Başkan adayı Ötüken Senger için destek istedi ve Türkiye'nin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı. Ayrıca, Adan Gazze'deki İsrail katliamlarına dikkat çekerek, Türkiye'nin terörle mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti.

  • Azerbaycan, Avrupa'nın doğal gaz talebine yanıt veriyor
    01 Mar Azerbaycan, Avrupa'nın doğal gaz talebine yanıt veriyor

    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Güney Gaz Koridoru Danışma Kurulu 10. Bakanlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Azerbaycan'ın Avrupa Birliği'nden büyük bir doğal gaz talebi olduğunu ve bu talebi karşılamak için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ise Azerbaycan doğal gazının Avrupa'nın geleceği için belirleyici öneme sahip olduğunu ifade etti. Toplantıda, Güney Gaz Koridoru'nun genişletilmesi ve diğer doğal gaz projelerinin hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Azerbaycan Güvenilir Ortak Olduğunu Kanıtladı
    01 Mar Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Azerbaycan Güvenilir Ortak Olduğunu Kanıtladı

    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Güney Gaz Koridoru ile sevk edilen Azerbaycan doğal gazının Avrupa için yeni ve güvenilir kaynak olduğunu belirterek, Azerbaycan'ın güvenilir bir ortak olduğunu kanıtladığını söyledi. Aliyev, toplantıda yaptığı konuşmada Azerbaycan'ın yeteri kadar doğal gaz rezervine sahip olduğunu ve Avrupa'ya doğal gaz sevkiyatının çeşitlendirilmesine önem verdiklerini vurguladı. Ayrıca, Azerbaycan'ın yeşil enerji alanına büyük yatırımlar yaptığını ve Karadeniz'den Avrupa'ya elektrik enerjisi iletilmesinin öngörüldüğünü belirtti.

  • Rusya, petrol ihracatını altı ay süreyle askıya alacak
    27 Şub Rusya, petrol ihracatını altı ay süreyle askıya alacak

    Rusya, tüketicilerin ve çiftçilerin artan talebi ve rafinerilerinde planladığı bakım çalışmaları öncesinde iç talebi karşılamaya yetecek yakıtı garanti altına almak için 1 Mart'tan itibaren petrol ihracatını altı ay süreyle askıya alacağını açıkladı. Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak'ın duyurduğu karar, 2023 yılında Rusya'nın en büyük ihracatçıları arasında olan Türkiye'yi de etkileyecek.

  • Ayhan Bilgen, Kars Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı
    27 Şub Ayhan Bilgen, Kars Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı

    Kayyım atamasıyla görevden alınan Ayhan Bilgen, Kars Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu duyurdu. Bilgen, halkın bir göreve ve sorumluluğa layık gördüğünü belirterek, şehirde ayrımcılığın olmaması ve herkesin insanca hizmet almasının önünün açılması için çalışacaklarını söyledi.

  • Bakü'de düzenlenen etkinlikte Trabzonlu iş insanları bir araya geldi
    23 Şub Bakü'de düzenlenen etkinlikte Trabzonlu iş insanları bir araya geldi

    Azerbaycan'da düzenlenen gecede Trabzonlu iş insanları bir araya geldi. Gecede Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi, KKTC Bakü Temsilcisi ve birçok isim yer aldı. Şehitler ve devlet büyükleri anıldı, Azerin milli marşları seslendirdi. Büyükelçi Bağcı, iş insanlarının birlik ve inisiyatiflerinin önemine vurgu yaptı. TİAP Başkanı Küçükali ise Türkiye ve Azerbaycan'ın ticari ilişkilerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

  • DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları: 'AKP iktidarı ekonomiyi uçurdu ama uçurumdan aşağıya uçurdu'
    22 Şub DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları: 'AKP iktidarı ekonomiyi uçurdu ama uçurumdan aşağıya uçurdu'

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Kars'ta yaptığı konuşmada AKP iktidarını eleştirerek, ekonomiyi uçurduklarını ancak halkın yoksullukla karşı karşıya kaldığını söyledi.

  • Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Çatışmalar Yeniden Tırmanıyor
    16 Şub Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Çatışmalar Yeniden Tırmanıyor

    Salı günü Azerbaycan-Ermenistan sınır bölgesinde çıkan çatışmalarda dört Ermeni askerinin ölmesiyle birlikte yeniden başlayan gerilim, iki ülke liderinin karşılıklı açıklamalarıyla tırmanışa geçti.

  • Şeref Eroğlu: 'Türk güreşinde yeni tarihler yazacağız'
    16 Şub Şeref Eroğlu: "Türk güreşinde yeni tarihler yazacağız"

    Türk güreşinde yeni tarihler yazmaya devam edeceklerini söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, "Biz Türk güreşi olarak duramayız. Durduğumuz zaman kaybederiz. Yeni yüzler bulacağız, planlamamızı doğru yapacağız" dedi.

  • Selçuk Can: Madalya için o kadar çok çalıştım ki sağlık problemleri de yaşadım
    14 Şub Selçuk Can: Madalya için o kadar çok çalıştım ki sağlık problemleri de yaşadım

    Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 72 kiloda altın madalya kazanan Selçuk Can, çok çalışarak sağlık problemleri yaşadığını ve şampiyonluğun kolay olmadığını belirtti. Türkiye'ye armağan ettiği madalyasıyla çok mutlu olduğunu ifade eden Can, Olimpiyat hedefine de değindi. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ise sporcuların vazgeçmeyenlerin ödülü olduğunu söyledi.

  • Vadi İstanbul AVM'deki silahlı kavgada 3 kişiye 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar hapis istemi
    13 Şub Vadi İstanbul AVM'deki silahlı kavgada 3 kişiye 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar hapis istemi

    Sarıyer Ayazağa'daki Vadi İstanbul AVM'de çıkan silahlı kavgada 1 firari toplam 3 kişiye, 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar değişen hapis istemiyle dava açıldı. Olayda 6 kişi yaralandı ve 6 şüphelinin dosyası ayrıldı.

  • Vadi İstanbul AVM'deki silahlı kavgada 3 kişiye 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı
    13 Şub Vadi İstanbul AVM'deki silahlı kavgada 3 kişiye 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı

    Sarıyer Ayazağa'daki Vadi İstanbul AVM'de çıkan silahlı kavgayla ilgili olarak 1 firari toplam 3 kişiye hapis istemiyle dava açıldı. Olayda 6 kişi yaralanırken, 6 şüphelinin dosyası ise ayrıldı. İddianameye göre, kafede çıkan çatışmada silah kullanıldığı ve 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Açılan dava sonucunda sanıkların 12 yıl 6 aydan 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Karabağlar Belediye Başkanı Fen İşleri Çalışmalarını İnceledi
    11 Şub Karabağlar Belediye Başkanı Fen İşleri Çalışmalarını İnceledi

    Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Vatan Mahallesi'nde yapılan kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca, Karabağlar Belediyesi'nin Eskiizmir Mehdiyye Camii'ne kazandırdığı cenaze servis asansörü hizmete açıldı.

  • Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları, erken cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı
    07 Şub Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları, erken cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı

    Türkiye'de bulunan Azerbaycan vatandaşları, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği'nde erken cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Seçim sonrasında oylar Büyükelçilikte sayılacak ve Azerbaycan'ın Merkezi Seçim Komisyonuna bilgi verilecek. Azerbaycanlılar, seçimlerin ülkeleri için önemine dikkat çekerek, oy kullanmanın vatandaşlık borcu olduğunu belirtti. Seçim, Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşlarının yanı sıra işgalden kurtarılan bölgelerde de gerçekleştirilecek.

  • Ankara'da yaşayan Azerbaycanlılar, ülkelerindeki cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanıyor
    07 Şub Ankara'da yaşayan Azerbaycanlılar, ülkelerindeki cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanıyor

    Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliği'nde sabah saat 08.00'de oy kullanma işlemi başladı. Azerbaycan'da erkene çekilen cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanma işlemi yurt içi ve yurt dışında yerel saatle 08.00 itibarı ile başladı. Azerbaycanlılar, seçimde 7 adaydan biri için oy kullanacak. Yurt dışında ikamet eden Azerbaycan vatandaşları, Türkiye'deki Azerbaycan Büyükelçiliği'nde oy kullanabiliyor.

  • Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları Azerbaycan'daki cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı
    07 Şub Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları Azerbaycan'daki cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı

    Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları, Azerbaycan'da düzenlenen erken cumhurbaşkanı seçimi için İstanbul, Ankara ve Kars'ta kurulan sandıklarda oy kullandı. Türkiye'deki Azerbaycan diasporasının en fazla oy kullanacağı belirtilirken, Ankara Büyükelçiliği'nde oy verme işlemi 19.00'a kadar sürecek.

  • Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı
    07 Şub Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandı

    Azerbaycan'da erken cumhurbaşkanı seçimi için oy kullanma işlemi başladı. Türkiye'deki Azerbaycan vatandaşları İstanbul, Ankara ve Kars'ta kurulan sandıklarda oylarını kullandı. Ankara Büyükelçiliği'nde oy verme işlemi 19.00'a kadar sürecek.

  • Azerbaycan'da Devlet Başkanı İlham Aliyev'in beşinci dönem seçimi kazanması bekleniyor
    07 Şub Azerbaycan'da Devlet Başkanı İlham Aliyev'in beşinci dönem seçimi kazanması bekleniyor

    Azerbaycan'da erken seçimlerin düzenlendiği ve Devlet Başkanı İlham Aliyev'in galip gelmesinin beklenen bir seçim olduğu belirtiliyor. Seçim sürecinde muhalif seslerin bastırıldığı ve adil olmayan koşulların olduğu eleştirileri yapılıyor. Azerbaycan'ın küresel siyaset sahnesindeki rolü ve enerji partneri olarak Avrupa Birliği ile ilişkileri de dikkat çekiyor. Ancak ülkede basın özgürlüğü sorunları ve insan hakları kısıtlamaları devam ediyor.

  • Sultangazi'de Evlenmek İçin Para Bulamayan Çift Kuyumcuyu Soymaya Kalkıştı
    02 Şub Sultangazi'de Evlenmek İçin Para Bulamayan Çift Kuyumcuyu Soymaya Kalkıştı

    Sultangazi'de evlenmek için para bulamadıklarını bahane eden bir çift, tabancayla bir kuyumcuyu soymaya çalıştı. Esnafın müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüpheliler polise teslim edildi. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Evlenmek İçin Para Bulamayan Çift Kuyumcuyu Soymaya Kalkıştı
    02 Şub Evlenmek İçin Para Bulamayan Çift Kuyumcuyu Soymaya Kalkıştı

    İstanbul Sultangazi'de evlenmek için para bulamadıklarını bahane eden bir çift, tabancayla bir kuyumcuyu soymaya çalıştı. Ancak çevredeki esnafın müdahalesiyle soyguncular etkisiz hale getirildi ve polise teslim edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şüphelilerin kuyumcuyu soymaya çalıştığı sırada esnafın içeri girdiği ve uzun süre arbede yaşandığı görülüyor. Şüphelilerin ifadesinde, evlenmek için para bulamadıklarını ve bu nedenle soygun girişiminde bulunduklarını söyledikleri belirtildi.

  • Evlenmek isteyen çift kuyumcuyu soymaya kalktı
    02 Şub Evlenmek isteyen çift kuyumcuyu soymaya kalktı

    İstanbul Sultangazi'de evlenmek için para bulamadıklarını bahane eden bir çift, tabancayla bir kuyumcuyu soymaya çalıştı. Esnafın müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüpheliler polise teslim edildi. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Sebail FK Yardımcı Antrenörü: Azerbaycan Futbolu Türkiye'den Daha Rahat
    31 Oca Sebail FK Yardımcı Antrenörü: Azerbaycan Futbolu Türkiye'den Daha Rahat

    Sebail FK'nin yardımcı antrenörü Sebahattin Tekin, Azerbaycan'da çalışma ortamının Türkiye'den daha rahat olduğunu belirterek, Azerbaycan futbolunun gelişmekte olduğunu ve daha da ilerleyeceğini düşündüğünü söyledi. Tekin, Azerbaycan futbolunun dünyada da ilgi odağı olduğunu ve birçok oyuncunun yurt dışında başarılı kariyerler sürdürdüğünü ifade etti. Ayrıca, sponsorların artmasıyla Azerbaycan futbolunun daha da ileriye gideceğini belirtti.

  • Kanada ve Türkiye, silah ambargosunun kaldırılması için anlaşmaya vardı
    26 Oca Kanada ve Türkiye, silah ambargosunun kaldırılması için anlaşmaya vardı

    TBMM'nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylamasının ardından Kanada'dan dikkat çeken bir adım geldi. Kanada, 2020'den beri devam eden silah ihracatındaki kısıtlamaların kaldırılması konusunda Türkiye ile anlaşmaya vardı.

  • Rusya, Türk Tırlarının Belarus'a geçişine izin vermiyor
    16 Oca Rusya, Türk Tırlarının Belarus'a geçişine izin vermiyor

    Rusya'daki Krasnyi Kamen sınır kapısında bekleyen 100'e yakın Türk tırı, geçiş izni alamıyor. Tır şoförleri, yoğun kar yağışı ve -20 derece hava koşullarında yardım bekliyor. Rus askerlerinin 'geri dönün' demesi üzerine tırlar gümrük kapısında bekletiliyor. Şoförler, su, yiyecek ve mazot sıkıntısı yaşadıklarını belirtiyor.

  • Manisa Futbol Kulübü, Sertan Taşqın'ı kadrosuna kattı
    12 Oca Manisa Futbol Kulübü, Sertan Taşqın'ı kadrosuna kattı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, 26 yaşındaki Azeri sağ bek oyuncusu Sertan Taşqın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Taşqın, Manisa Futbol Kulübü'nde güzel işlere imza atmak için çok çalışacağını belirtti. Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan ise Taşqın'ın yeteneklerine güvendiklerini ve kendisini geliştirerek iyi yerlere geleceğini dile getirdi.

  • 'Görücü usulü evliliğe karşı duruşu' anlatan 111 yıllık operet sanatseverlerle buluşacak
    12 Oca "Görücü usulü evliliğe karşı duruşu" anlatan 111 yıllık operet sanatseverlerle buluşacak

    Azerbaycanlı besteci Üzeyir Hacıbeyli tarafından 1913'te bestelenen romantik komedi "Arşın Mal Alan" opereti, sahnelenişinin 111. yılında, Ankara Devlet Opera ve Balesince yeniden sanatseverlere sunulacak.

  • CHP Milletvekili, İçişleri Bakanına suç örgütlerinin artışıyla ilgili sorular yöneltti
    08 Oca CHP Milletvekili, İçişleri Bakanına suç örgütlerinin artışıyla ilgili sorular yöneltti

    CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, son yıllarda Türkiye'de artış gösteren suç örgütleriyle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya sorular yöneltti. Öztunç, suç örgütlerinin Türkiye'yi tercih etmelerinin sebeplerini ve alınan önlemleri sordu. Ayrıca son beş yılda yakalanan uluslararası suç örgütü lideri, yöneticisi ve üyesi olan kişilerin sayısı ve Türk vatandaşlığı alanların sayısı hakkında bilgi istedi.

  • Gürkan Karadağ, eski şampiyon Ali İsmayılov'a rakip olacak
    04 Oca Gürkan Karadağ, eski şampiyon Ali İsmayılov'a rakip olacak

    İzmir'in parlayan yıldızı olan ağırsıklet dövüşçüsü Gürkan Karadağ, önemli karşılaşmalardan önce eski WBO Latino Yarıağırsıklet şampiyonu Ali İsmayılov'a rakip olacak. Karadağ, 3 Şubat'ta İstanbul'daki maçla şampiyonluk kemerlerine hazırlanacak.

  • Sakarya'da 2023 yılı böyle geçti
    31 Ara Sakarya'da 2023 yılı böyle geçti

    Sakarya'da geride bırakılmaya hazırlanılan 2023 yılında siyasetten spora, asayişten ekonomiye birçok önemli olay yaşandı.

  • Samsun'da Kültür Sanat Çalıştayı Vizyon Programı gerçekleştirildi
    26 Ara Samsun'da Kültür Sanat Çalıştayı Vizyon Programı gerçekleştirildi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Çalıştayı Vizyon Programı, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi. Programa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Mustafa Şen, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ilçe belediye başkanları katıldı. Bakan Özhaseki, konuşmasında deprem konusuna da değindi ve yapılan ölçümlerde her sene 2 veya 3 yıkıcı deprem meydana geldiğini belirtti.

  • Sanatçılar, Gazze İçin konser düzenledi! Okan Bayülgen'in sözleri alkış topladı
    21 Ara Sanatçılar, Gazze İçin konser düzenledi! Okan Bayülgen'in sözleri alkış topladı

    İsrail'in saldırısı altında ki Gazze halkına yardım amacıyla düzenlenen Gazze İçin Ben de Oradayım konserine Türkiye'den ve dünyanın birçok ülkesinden sanatçı katıldı. Elde edilecek gelirin Türk Kızılay'ı aracılığıyla Gazze'ye bağışlanacağı konserde konuşan Okan Bayülgen'in "Unutturmayalım, dünya seyirci kalıyor. En büyük amacımız çocukları kurtarmak" sözleri alkış topladı.

  • Gazze İçin Bende Oradayım Konseri Düzenlendi
    20 Ara Gazze İçin Bende Oradayım Konseri Düzenlendi

    İSRAİL'in saldırısı altında ki Gazze halkına yardım amacıyla düzenlenen 'Gazze İçin Bende Oradayım' konserine Türkiye'den ve dünyanın bir çok ülkesinden sanatçı katıldı. AKM'de düzenlenen konserden elde edilecek gelir Türk Kızılay'ı aracılığıyla Gazze'ye bağışlanacak.

  • Sanat dünyası 'Gazze İçin Ben de Oradayım' konserinde buluştu
    20 Ara Sanat dünyası "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserinde buluştu

    "Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi.

  • Gazze İçin Ben de Oradayım Konseri Canlı Yayında
    20 Ara Gazze İçin Ben de Oradayım Konseri Canlı Yayında

    Türkiye'den ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek 'Gazze İçin Ben de Oradayım' konseri, bu akşam canlı yayında TRT Müzik ekranında izleyiciyle buluşacak. Programda sahne alacak sanatçılar ve sevilen isimler geceye canlı bağlantıyla katılacak. Konserin tüm geliri Gazze'ye bağışlanacak.

  • Viyana'da Türkiye ve Azerbaycan'ın 100. yıl etkinliği düzenlendi
    15 Ara Viyana'da Türkiye ve Azerbaycan'ın 100. yıl etkinliği düzenlendi

    Avusturya'nın başkenti Viyana'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve Azerbaycan Cumhuriyeti'nin ulusal lideri Haydar Aliyev'in 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlik düzenlendi. Türkiye ve Azerbaycan'ın Viyana büyükelçilikleri tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe, çok sayıda davetli katıldı.

  • Haydar Aliyev Anma Günü Konseri Ankara'da düzenlendi
    12 Ara Haydar Aliyev Anma Günü Konseri Ankara'da düzenlendi

    Azerbaycan'ın ulusal lideri Haydar Aliyev'in doğumunun 100. ve ebediyete intikalinin 20. yılında Ankara'da düzenlenen 'Haydar Aliyev Anma Günü Konseri'ne AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov, Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili ve Azerbaycan-Türkiye Parlamentolar Arası Çalışma Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov ve Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kürşat Aydoğan katıldı. Konserde, Haydar Aliyev'in hayatını anlatan belgesel gösterildi ve Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin sahne aldı.

  • YOİKK, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı
    12 Ara YOİKK, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen YOİKK toplantısında, 2024 Yılı Eylem Planı, 2024-2028 Türkiye Uluslararası Doğrudan Yatırım Stratejisi ve Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi (YTAK) Uygulama çerçevesi gibi konular değerlendirildi.

  • Azeri Bakan Yardımcısı Hacıyev: İki Türk devletinin güçlenmesinden endişe edenler var
    11 Ara Azeri Bakan Yardımcısı Hacıyev: İki Türk devletinin güçlenmesinden endişe edenler var

    AZERBAYCAN Cumhuriyeti Diaspora Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev, "Bugün Türklerin yükselişinden, daha da güçlenmesinden endişe duyan batı ülkeleri mevcut. Bugün Türkiye ve Azerbaycan'ın her alanda güçlenmesi, dünyayı endişelendiriyor.

  • İzmir'de Balkan Medya Birliği kurulması kararı alındı
    09 Ara İzmir'de Balkan Medya Birliği kurulması kararı alındı

    İzmir'de düzenlenen Balkan Medya Forumu'nda dezenformasyonun engellenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirmek üzere Balkan Medya Birliği kurulması yönünde karar alındı. Arnavutluk, Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den 100'e yakın medya mensubunun katıldığı forum kapsamında 11 medya kurumunun katılımıyla Balkan Medya Birliği kurulmasına karar verildiği açıklandı.

  • Sakarya'da fuhuş operasyonu sonrası 8 gazino ve 1 restoran mühürlendi
    07 Ara Sakarya'da fuhuş operasyonu sonrası 8 gazino ve 1 restoran mühürlendi

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunun ardından, operasyonun yapıldığı bölgedeki 8 gazino ve 1 restoran 30 gün süreyle faaliyetlerinden men edilerek mühürlendi.

  • TOKİ Başkanı ve Azeri yetkili 'Azerbaycan Mahallesi' inşaat alanında incelemede bulundu
    06 Ara TOKİ Başkanı ve Azeri yetkili 'Azerbaycan Mahallesi' inşaat alanında incelemede bulundu

    TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş'ta Azerbaycan tarafından yapımına başlanan 'Azerbaycan Mahallesi' ve çevresindeki inşaat alanlarını inceledi. Azerbaycan, deprem bölgesinin yeniden inşasında önemli rol üstlenerek Kahramanmaraş'ta bin konut yapacak.

  • Gaziosmanpaşa'da Azeri arkadaşlar arasında bıçaklı kavga
    06 Ara Gaziosmanpaşa'da Azeri arkadaşlar arasında bıçaklı kavga

    Gaziosmanpaşa'da aralarında husumet olduğu öğrenilen 2 Azeri arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda bir kişi boğazından yaralandı. Olayın ardından yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Azeri arkadaşlar arasında kavga: Bir kişi bıçaklandı
    06 Ara Azeri arkadaşlar arasında kavga: Bir kişi bıçaklandı

    GAZİOSMANPAŞA'da aralarında daha önceden husumet olan iki Azeri arkadaş arasında çıkan kavgada, Elnar A. yanında getirdiği bıçakla Ali H.'yi boğazından bıçakladı. Ali H.'nin hayati tehlikesi devam ediyor. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Gönüllülük Hikayeleriyle Kalpleri Isıtanlara Kızılay'dan Ödül
    04 Ara Gönüllülük Hikayeleriyle Kalpleri Isıtanlara Kızılay'dan Ödül

    Kızılay, iyilik hikayeleriyle toplumda fark yaratarak gönüllülük hareketinin parçası haline gelen iyilikseverleri, üçüncü kez düzenlediği Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri’yle onurlandırdı. Afet hikayelerine yer verilen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı. Kahramanmaraş depremlerinde yaptıkları iyilikler ve gönüllülük çalışmalarıyla ödüle layık görülenlerin hikayeleri törende duygu dolu anlar yaşattı.

  • Sakarya'da dev fuhuş operasyonu: 61 yabancı uyruklu kadın yakalandı
    30 Kas Sakarya'da dev fuhuş operasyonu: 61 yabancı uyruklu kadın yakalandı

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde 300 polisin katılımıyla gerçekleştirilen dev fuhuş operasyonunda, 49 Özbek, 8 Azeri ve 4 Türkmen uyruklu toplam 61 kadın yakalandı. Kadınlara fuhuş yaptıran ve yer temin eden 5 şahıs tutuklandı.

  • Azerbaycanlı gelin trafik kazasında hayat kurtardı
    27 Kas Azerbaycanlı gelin trafik kazasında hayat kurtardı

    Bodrum Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında isimsiz bir kahraman gibi kaza yerine gelip yaralılara müdahale eden ve 3 kişinin hayatını kurtaran kadının Azerbaycanlı bir gelin olduğu ortaya çıktı.

  • Artvin Hopa'da Karaya Oturan Geminin Mürettebatı Tahliye Edildi
    27 Kas Artvin Hopa'da Karaya Oturan Geminin Mürettebatı Tahliye Edildi

    Hopa ilçesi açıklarında fırtına nedeniyle karaya oturan kuru yük gemisi FR Pearl'in mürettebatı, zipline sistemiyle kıyıya çıkarılarak tahliye edildi. Mürettebatın sağlık durumu ise iyi.

  • Artvin'de yük gemisi karaya oturdu
    27 Kas Artvin'de yük gemisi karaya oturdu

    Artvin'in Hopa ilçesinde yük gemisi karaya oturdu.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Müzik Ziyafeti Verdi
    26 Kas Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Müzik Ziyafeti Verdi

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, ünlü trompet bestecilerinin eserlerinin çalındığı bir konser düzenledi. Orkestra şefi Işın Metin'in yönettiği konserde, dünyaca ünlü trompet sanatçısı Julian Lupu da solist olarak sahne aldı. Lupu'nun başarılı performansı ve orkestranın icra ettiği Tchaikovsky'nin 4. Senfoni'si, dinleyicilerin beğenisini kazandı. Gelecek programda ise orkestra şefi Burak Tüzün ve keman sanatçısı Erkin Onay sahne alacak.

  • Depremde yerinde dönüşüm projesine 245 bin başvuru
    25 Kas Depremde yerinde dönüşüm projesine 245 bin başvuru

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem felaketinin ardından başlatılan yerinde dönüşüm projesine şu ana kadar 245 bin kişinin başvurduğunu söyledi. Özhaseki, konutların yakında teslim edileceğini ve yeni projelerle şehirlerin ayağa kalkmasını hedeflediklerini belirtti.

  • Bakan Özhaseki: 245 bin vatandaş yerinde dönüşüm için başvurdu
    24 Kas Bakan Özhaseki: 245 bin vatandaş yerinde dönüşüm için başvurdu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 245 bin vatandaşın yerinde dönüşüm için başvuruda bulunduğunu açıkladı. Özhaseki, ayrıca köylerde hasarları gidermek ve evler yapmak için çelikten ev projesi geliştirdiklerini belirtti.

  • Depremde yerinde dönüşüm projesine 245 bin başvuru
    24 Kas Depremde yerinde dönüşüm projesine 245 bin başvuru

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem felaketinin ardından başlatılan yerinde dönüşüm projesine şu ana kadar 245 bin kişinin başvurduğunu söyledi. Özhaseki, ayrıca deprem konutlarının yakında teslim edileceğini ve yeni projelerle şehirlerin ayağa kalkmasının hedeflendiğini belirtti.

  • Maltepe Belediyesi, Atatürk'ü Piyano Resitali ile Anma
    11 Kas Maltepe Belediyesi, Atatürk'ü Piyano Resitali ile Anma

    Maltepe Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında düzenlediği piyano resitali ile anma etkinliği gerçekleştirdi. Baba-kız İslam Manafov ve Turan Manafzade'nin sahne aldığı gecede, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için bestelediği 'Türkiye 100 Marşı' da seslendirildi.

  • Azerbaycan'ın Bağımsızlık Yolculuğu: XX. Yüzyıl Başında Azerbaycan
    27 Eki Azerbaycan'ın Bağımsızlık Yolculuğu: XX. Yüzyıl Başında Azerbaycan

    Azerbaycan Eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in sekreterliğini yapmış olan akademisyen Dilara Seyidzade, 'XX. Yüzyıl Başında Azerbaycan: Bağımsızlığa Uzanan Yol' isimli kitabını İbn Haldun Üniversitesi'nde düzenlenen bir söyleşi ile tanıttı. Kitap, Azerbaycan'ın tarihindeki önemli dönemlerden biri olan Demokratik Cumhuriyet'in oluşmasını inceliyor ve 4 dilde internete yayınlandı. Seyidzade, milletin kendi tarihini bilmesinin önemine vurgu yaparak, bilginin insanın gücü olduğunu belirtti.

  • Azerin, milli muharip savağ uçağının önünde 'Çırpınırdın Karadeniz'i seslendirdi
    18 Eki Azerin, milli muharip savağ uçağının önünde 'Çırpınırdın Karadeniz'i seslendirdi

    Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Azerbaycan Bağımsızlık Günü nedeniyle, milli muharip savaş uçağı KAAN'ın önünde 'Çırpınırdın Karadeniz' şarkısını seslendirdi.

  • Azerin, Azerbaycan Bağımsızlık Günü'nde KAAN'ın önünde şarkı söyledi
    18 Eki Azerin, Azerbaycan Bağımsızlık Günü'nde KAAN'ın önünde şarkı söyledi

    Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Azerbaycan Bağımsızlık Günü nedeniyle milli muharip savaş uçağı KAAN'ın önünde 'Çırpınırdın Karadeniz' şarkısını seslendirdi.

  • Azerin, KAAN savaş uçağının önünde şarkı söyledi
    18 Eki Azerin, KAAN savaş uçağının önünde şarkı söyledi

    Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Azerin, TUSAŞ tarafından geliştirilen KAAN savaş uçağının önünde "Çırpınırdın Karadeniz" şarkısını söyledi.

  • Kahramanmaraş'ta 1. Akdeniz Bienali kapsamında şiir paneli düzenlendi
    17 Eki Kahramanmaraş'ta 1. Akdeniz Bienali kapsamında şiir paneli düzenlendi

    Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 1. Akdeniz Bienali kapsamında şiir paneli gerçekleştirildi. Panelde şair Yücel Kayıran ile ressamlar Ekrem Kahraman ve Nazan Azeri konuşmacı olarak yer aldı. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti ve sanatın, kültür etkinliklerinin deprem sonrası yaşanan travmaları atlatmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

  • Nejat Alp... YILLAR SONRA İLK DEFA ANLATTI; MÜZEYYAN SENAR ANISI!
    16 Eki Nejat Alp... YILLAR SONRA İLK DEFA ANLATTI; MÜZEYYAN SENAR ANISI!

    Taverna müziğinin usta ismi Nejat Alp, kariyerinin 54. yılında; müzisyen, yorumcu ve vokal koç Emre Yücelen'in, "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı Youtube kanalında yayınlanan "Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri" programına konuk oldu.

  • Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva'nın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
    08 Eki Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva'nın Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

    Mide küçültme ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Azeri milletvekili Ganire Paşayeva'nın araç içerisinde çekilen görüntülerinde, 'Uzun ince bir yoldayım' türküsünü söylediği görülüyor.

  • AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne özel şarkı ve klip hazırlandı
    07 Eki AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne özel şarkı ve klip hazırlandı

    AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne özel klip ve şarkı hazırlandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Siyasi ikballeri uğruna etnik köken, mezhep ve meşrep üzerinden milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlar, boşuna...
    07 Eki Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyasi ikballeri uğruna etnik köken, mezhep ve meşrep üzerinden milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlar, boşuna...

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyasi ikballeri uğruna etnik köken, mezhep ve meşrep üzerinden milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlar, boşuna uğraşmasın.

  • AK Parti Kongresinde Müzisyen Yücel Arzen ve Azerin Sahne Alacak
    05 Eki AK Parti Kongresinde Müzisyen Yücel Arzen ve Azerin Sahne Alacak

    AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Müzisyen Yücel Arzen, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin ile birlikte sahne alacak. Esra Abay ve Ali Açıkyol da performansa eşlik edecek. Arzen, sahne performansında Türkiye ile Azerbaycan'ın ortak değerlerinden olan Abdurrahim Karakoç'un 'İsmailce' şiirini seslendireceklerini belirtti. Ayrıca Arzen, gençlerin geleceğe yönelik hayallerini kurma cesaretine vurgu yaparak, gençlerin yapay zekaya divan edebiyatı öğreteceğine inandığını ifade etti.

  • 3. Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi Granada'da yapılıyor
    05 Eki 3. Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi Granada'da yapılıyor

    3. EPC Zirvesi Granada'da başlıyor.

  • Karabağ yenilgisinin Ermenistan iç politikasına etkisi
    05 Eki Karabağ yenilgisinin Ermenistan iç politikasına etkisi

    Dr. Cavid Valiyev, Karabağ'da yaşananların ve Karabağ Ermenilerinin Ermenistan iç siyasetine yansımalarını AA Analiz için kaleme aldı.

  • Antalya'dan Ankara'ya Bisiklet Turu düzenlendi
    02 Eki Antalya'dan Ankara'ya Bisiklet Turu düzenlendi

    Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi, Türk Ocakları Antalya Şubesi iş birliği ile Cumhuriyet'in 100. yılına özel Antalya'dan Ankara'ya Bisiklet Turu düzenledi. Turu gerçekleştirecek İranlı Azeri sporcu Ali Hamzehzadeh'in, Ankara'nın başkent oluşunun 100. yılı olan 13 Ekim tarihinde başkente varması planlanıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türk Ocakları Antalya Şube Başkanı Abdullah Uysal ve Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü bisiklet takımı, etkinliğe katılarak Ali Hamzehzadeh'i Ankara'ya uğurladı.

  • Azerbaycanlılar tarihi Brandenburg Kapısı önünde Alman medyasını protesto etti
    01 Eki Azerbaycanlılar tarihi Brandenburg Kapısı önünde Alman medyasını protesto etti

    Azerbaycanlılar, Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan tarihi Brandenburg Kapısı önünde Azerbaycan karşıtı taraflı haberler yapan Alman medyasını protesto etti.

  • Bakan Özhaseki: 'Konutlar bitmek üzere, önümüzdeki aydan itibaren depremzede vatandaşlarımıza vereceğiz'
    30 Eyl Bakan Özhaseki: "Konutlar bitmek üzere, önümüzdeki aydan itibaren depremzede vatandaşlarımıza vereceğiz"

    Kayseri Büyükşehir Belediyesinin enerji yatırımlarının tanıtımı ve bin adet kombi dağıtım törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yaraları sarmak adına 200 binden fazla ihale yaptık.

  • Bakan Özhaseki, Cumhuriyet Meydanı'nda törene katıldı
    30 Eyl Bakan Özhaseki, Cumhuriyet Meydanı'nda törene katıldı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gazeteci Oktay Ensari'nin fotoğraf sergisinin açılışının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda 'Büyükşehir Belediyesi'nin Enerji Yatırımlarının Tanıtımı ve 1000 adet Kombi Dağıtım Töreni'ne katıldı. Bakan Özhaseki, Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğunu ve güçlü olmanın bir mecburiyet olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin yakın dönem siyasi olaylarına da değinen Bakan Özhaseki, deprem konusunda yapılan çalışmalara da değindi ve deprem riskine dikkat çekti.

  • Bakan Özhaseki, Kayseri'de Enerji Yatırımları Tanıtım Töreni'nde konuştu Açıklaması
    30 Eyl Bakan Özhaseki, Kayseri'de Enerji Yatırımları Tanıtım Töreni'nde konuştu Açıklaması

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yöneticiler iyi niyetliyse ufuklu insanlarsa hedef koyup o hedefe doğru koşuyorlarsa o şehir de büyüyor ve gelişiyor.

  • Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile buluştu
    30 Eyl Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile buluştu

    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Azerbaycan Ulusal Kent Forumunda Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi. Arslan, Aliyev'i tebrik ederek Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinin devamını diledi.

  • Dışişleri Bakanı Fidan Muğla'da ziyaretlerde bulundu Açıklaması
    29 Eyl Dışişleri Bakanı Fidan Muğla'da ziyaretlerde bulundu Açıklaması

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Muğla'da Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Advertisement