Aziz Kocaoğlu Serbest - Son Dakika
Güncel

Aziz Kocaoğlu Serbest

Aziz Kocaoğlu Serbest

Aziz Kocaoğlu'nun saat 09.45'de başlayan ifadesi saat 15.30 sıralarında tamamlandı.

02.01.2012 16:58  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Kocaoğlu'nun saat 09.45'de başlayan ifadesi saat 15.30 sıralarında tamamlandı. İfadenin tamamlanmasının ardından soruşturmayı yürüten özel yetkili cumhuriyet savcıları, Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Haydar'ın başkanlığında mütalada bulundu. Ardından Kocaoğlu serbest bırakıldı. Dışarıda bekleyen yaklaşık 200 kişi 'İzmir seninle gurur duyuyor', 'Burası İzmir Kayseri değil', 'İzmir Aziz'dir Aziz kalacak' sloganları attı. Aziz Kocaoğlu'nu eşi Türkegül, oğulları Çağdaş ve Ulaş Kocaoğlu da Aziz Kocaoğlu'nu adliye kapısında bekledi.

ÇOK İYİYİM GİDİP ÇALIŞACAĞIM

Çıkışta kısa bir açıklama yapan Aziz Kocaoğlu, 'Cuma günü ifade vermek için adliyeye çağırıldım. Sabah 10.00'den şu ana kadar ifade verdim. İzmir Büyükşehir Belediyesi operasyonu kapsamında birçok sorular soruldu. Bildiklerimi, bildiğiniz cevapları verdim. Bilemediklerime 'bilmiyorum' şeklinde cevap verdim. Şu an ifadem bitti. Belediyeye gidip çalışmama devam edeceğim. Malum sorular soruldu. Umuyorum ki cezaevindeki arkadaşlarım biran önce özgürlüklerine kavuşur. Herkese teşekkür ediyorum. Çok iyiyim gidip çalışacağım. 205'inci madde kapsamında örgütle ilgili sorular da soruldu cevaplarımı verdimö dedi.

Kocaoğlu daha sonra Adliyeden slogan ve alkışlar eşliğinde ayrıldı.

KILIÇDAROĞLU TELEFONLA ARADI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu telefonla aradığı açıklandı. CHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Kılıçdaroğlu Belediye Başkanı Kocaoğlu'na, 'Size, arkadaşlarınıza ve belediyeye yönelik baskın, saldırı ve yıldırma operasyonunu büyük bir dikkatle izliyoruz. Desteğimiz sizinle. Bunları aşacağız dedi. Kılıçdaroğlu'nun CHP İl Başkanı Tacettin Bayır'ı da telefonla arayıp bilgi aldığı öğrenildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aziz Kocaoğlu Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement