Aziz Yıldırım, Anonsçuyu Daha İyi Anons Yapması İçin Uyardı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Anonsçuyu Daha İyi Anons Yapması İçin Uyardı

Aziz Yıldırım, Anonsçuyu Daha İyi Anons Yapması İçin Uyardı

Aziz Yıldırım, Bayern Münih'le oynanan Euroleague maçında anonsçunun performansını beğenmedi, önce "Evladım bana bak" dedi uyardı, ardından mikrofonu kendi aldı.

18.10.2015 12:24  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Bayern Münih ile oynadığı THY Avrupa Ligi maçında, Aziz Yıldırım ile anonsçunun diyaloğu büyük ilgi çekti.

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yıllarca anonsörlüğünü yapan Mustafa Özben Anadolu Efes'e transfer olunca yerine gelen Güner Başaran, yoğun tempoya dayanamayıp bu sezonun başında görevi bıraktığını açıklamıştı.

ÖNCE İZLEDİ, SONRA HAREKETE GEÇTİ

Başaran'ın yerine apar topar bulunan 22 yaşındaki yeni anonsçu Mertcan Bilici, Bayern Münih maçında bu görevi henüz ikinci kez yapmanın heyecanını yaşıyordu. Ancak Aziz Yıldırım, hemen önünde duran Mertcan Bilici'nin yaptığı anonsları beğenmedi. Genç anonsçuyu bir süre sessizce izleyen ancak anonsları beğenmediği surat ifadesinden anlaşılan Yıldırım, bir ara, "Evladım bana bak" diye yanına çağırdı.

Genç anonsçu, hemen Yıldırım'ın yanına koşup, "Buyrun başkanım" dedi. Yıldırım, taraftarların yeterince coşmadığını belirtip daha gür ve heyecanlı biçimde anons yapmasını istedi.

"MİKROFONU BANA VER"

Mertcan Bilici, "Peki başkanım" deyip görev yerine döndü ve anonslarına devam etti. Ancak, yine memnun olmayan Yıldırım, devre arasında tekrar yanına çağırdı ve, "Mikrofonu bana ver" dedi.

Mikrofonu alan Yıldırım ayağa kalkıp, "Sevgili Fenerbahçeliler ben Aziz Yıldırım. Bu maçı kazanmak istiyorsak takımımızı daha güçlü desteklemeniz lazım. Rakip takım atak yaparken de ıslıklayalım. Takımın size ihtiyacı var. Lütfen hep beraber destek olalım. En büyük Fenerbahçe" anonsunu yaptı.

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Anonsçuyu Daha İyi Anons Yapması İçin Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Biri: 2-2 mi lan hahaha;)) 25 0 Yanıtla
  • kfy: parti kur 25milyon yaninda 13 12 Yanıtla
  • Oflu: Şekip mosturoğlu: Eskişehire para gittiğini duydum.AL SANA EN BÜYÜK KANIT bu fener neden 2. Ligde değil 16 5 Yanıtla
  • vatandaş : 1 Kasım da akpkk hezimet. 10 10 Yanıtla
  • reyiz: bir bu ise el atmadigin vardi onuda yaptin sen isini bulmusssun o taraftar ve uyelerin hakkini yiyorsun 13 3 Yanıtla
  • asker : bu kafayi yemiş ya herseye maydanoz 10 5 Yanıtla
  • gerckci: Her nanaeye Burnunu sok hasta adam yahu 8 5 Yanıtla
  • Ati: Arkadaş bu kadar hakarete gıgı bile çıkmıyor bu ERBAA denen malın 1 12 Yanıtla
  • Ati: ERBAA denem mal satılıktır 2 8 Yanıtla
  • son nokta : Bir gs li olarak bu adam sayesinde yüzümüz gülüyor tek eglencemiz fb nin başından aman ayrılma yoksa ne kupa alırız nede egleniriz:)))) 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement