Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Tarihi Teklif! - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Tarihi Teklif!

Aziz Yıldırım\'dan Ali Koç\'a Tarihi Teklif!

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım, kongrede kürsüye gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02.06.2018 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Yıldırım, yaşanan kavgalara sert tepki vererek, Fenerbahçe Cumhuriyeti vurgusu yaptı, "Burası kongre salonu! Amigo gibi bağırmak olmaz. Ali Koç düşmanımız değil" dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gün boyu yaşanan ve Ali Koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Herkesin sakin olmasını isteyen Yıldırım, "Lütfen herkes kendine gelsin. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Salonu. 20 sene bu kulübe hizmet ettim, çocuğumun nafakasını verdim. Hapis yattım. Yapmayın böyle. Lütfen saygılı olalım. Ayıp yahu. Paylaşamadığınız nedir? Yarın sandık. Kim seçilirse başkan o" dedi.

Yıldırım, Ali Koç'la düşman olmadıklarını vurgulayıp, "Burası kongre salonu! Amigo gibi bağırmak olmaz, bunu yapmayın! Bunu hepinize söylüyorum. Önce saygıyı öğrenin, saygılı olalım. Böyle bir şey görmedim! Stada aldık, eğlenelim, neşelenelim istedik. Ali Koç düşmanımız değil ki!" diye konuştu.

'O formayı ben yaptım'

Aziz Yıldırım, tribünde kendisine tepki gösterenlere aynı sertlikte karşılık verdi. Herkesin sakin olmasını isteyen Yıldırım, "Bakın çok ayıp ediyorsunuz, belki de çoğunuz Aziz Yıldırım'ın 1 Milyon Üye Projesi sayesinde kulübe üye oldu. Ali beye yapılanı da affetmiyorum ama bana yapılanı da unutmam.

Bakın ben 1 yıl hapis yattım bu kulüp için. Hiçbiriniz 1 gün yatmazsınız. Üstünüze giydiğiniz formayı ben yaptırdım. O formayı ben yaptırdım! Ayıp ayıp!" dedi.

'Her yere bakarım'

Divan Başkanı Vefa Küçük'ün Aziz Yıldırım'a tribünlerdeki gerginliği hatırlatıp, 'Lütfen o yöne bakmayın' uyarısına dönüp, "Ben Fenerbahçe Başkanıyım her yere bakarım" dedi.

HODRİ MEYDAN

F. Bahçe Başkanı, önemli bir sermaye koyup futbol projelerinden bahseden rakibine seslendi, "Ali Koç gel futbol şubesini yönet, amatör şubeleri ben yöneteyim. İkimiz de söylediğimiz paraları koyalım. Fenerbahçe kazansın sadece. Hodri meydan" dedi

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinin mücadelesini vurguladı. Yıldırım, rakibi ve Başkan Adayı Ali Koç'a da tarihi bir çağrıda bulunarak, "Ali Koç gel futbol şubesini yönet, amatör şubeleri ben yöneteyim. İkimiz de söylediğimiz paraları koyalım. Fenerbahçe kazansın sadece. Hodri meydan!" dedi.

Mücadeleye devam edeceklerini belirten Yıldırım, Ali Koç ve ekibine seslenerek, "Ali Koç, sen ve ekibin ne veriyorsanız, ben ve arkadaşlarım aynısını ortaya koyacak" diye konuştu.

Aziz Yıldırım, geçmiş dönemleri anımsatıp, "Madem bir yarış başladı, bir fazla veren kazanmasın, kazanan Fenerbahçe olsun. Ben bu rakamları verdim zaten, 1998-1999 yılında verdim. Gelin sorunu birlikte çözelim. 'Aziz Yıldırım, futbolda başarısız diyorsunuz' ya siz de biz de para koyalım. Ey üyeler, şimdi kim Fenerbahçeli kim değil görmek için iyi bir fırsat" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin Başkanı, son sözün Fenerbahçe olduğunu kaydedip, "Yarın vereceğiniz karar ne olursa olsun, yakın gelecekte hakim önünde Fenerbahçe için hesap veren yine ben olacağım. Bir nefer olarak, Aziz Yıldırım duruşuyla orada olacağım. Darağacında olsam bile, son sözüm Fenerbahçe!" yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın Kadıköy'de kupa aldığını ve 3 Temmuz'da takımdan ayrılanları anımsatan Yıldırım, Ali Koç'a hitaben, "Doğrular acıdır. Neden Lugano, Emenike, Santos giderken müdahale etmediniz? O çocuklara aranızda 5 milyon toplayıp verseydiniz, Fenerbahçe ertesi sezon şampiyon olsaydı" serzenişinde bulundu.

Alex'i benden fazla seven yok

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den ayrılmasına gelen tepkilere de sert bir cevap veren Aziz Yıldırım, "Alex'i benim kadar sevemezsiniz ama ben Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum. Ben kalktım, beni yuhaladınız. Ben tek başıma kalktım, hepinize rağmen Alex'i alkışladım. Çünkü o benim sporcumdu, ben onu seviyordum. Gitmesi gerekiyordu gönderdim" diye konuştu.

Ümit Özat'ı attırdın

Ümit Özat'ın futbolculuğu döneminden yaşanan bir olayı anlatıp Ali Koç'a sorular soran Aziz Yıldırım, "Ali Koç Ümit Özat kırmızı kart görüp sizin locanıza geldiğinde siz bir futbolcu hakkında kötü söz söylediniz. Ümit de tepki gösterince siz Ümit'i locanızdan attırdınız mı?" ifadelerini kullandı.

'Real Madrid'in başına gelse'

3 Temmuz mücadelesinden geri adım atmayacaklarını tam tersi devam edeceklerini belirten Aziz Yıldırım, "Herkes vazgeçebilir ama ben vazgeçemem. O yüzden adayım" dedi.

Aziz Yıldırım, 3 Temmuz mücadelesinin bitmeyeceğini vurguladı. Asla geri adım atmayacaklarını kaydeden Aziz Yıldırım, "Çocuklara 'şikeci' denildi. O çocukların hakkı için ben vazgeçmeyeceğim. Herkes vazgeçebilir ama ben vazgeçemem. O yüzden adayım. Yargıtay hala 'Suçsuzsunuz' demedi ve biz de onların yakasına yapışamıyoruz. Sayın Ali Koç diyor ki, 'Aziz Başkan merak etmesin konunun takipçisiyiz.' Ali kardeşim konuyu yanlış anlamış bu benim değil, Fenerbahçe'nin davası. Hala 'Fenerbahçe masum' demedi Yargıtay. Bize bu zulmü yapanların yakalarına yapışamıyoruz, hesap soramıyoruz. Yargıtay meselesi bunun için önemli. Kendi adıma bir kaygım yok. Soracağım hesap kişisel değil, Fenerbahçe'nin hesabıdır" dedi.

Real Madrid örneğini veren Yıldırım, "Bizim yaşadıklarımız Real Madrid'in başına gelse Real Madrid bu başarıları elde edebilir miydi? Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir miydi? Ronaldo, Marcelo takımda olur muydu?

Herkesle kavgalı, öpüşün barışın diyenler... Kim özür diledi Fenerbahçe'den? Fenerbahçe devlet eliyle mağdur edildi. Fenerbahçe şikeci damgası yerken, biz mi özür dileyelim?" diye konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Tarihi Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement