Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk, Sponsorluk Konusunda Anlaştı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk, Sponsorluk Konusunda Anlaştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk, sponsorluk konusunda anlaşmaya vardı. Yıldırım, final maçı sonrasında da Murat Ülker'e teşekkür etmişti.

23.05.2017 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe, önümüzdeki yıllarda da Final-Four ve şampiyonluk kovalamanın planlamasına şimdiden başladı. Uzun süredir konuşulan, Fenerbahçe- Doğuş sponsorluğu, Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra netlik kazandı. Fanatik'in haberine göre; final maçını da beraber izleyen Aziz Yıldırım ile Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk'in her konuda anlaştığı öğrenildi.

ÜLKER'E TEŞEKKÜR

Başkan Aziz Yıldırım, final sonrası yaptığı açıklamada, amatör sporlara her zaman önem verdiğini belirterek, "19 senedir başkanlık yapıyorum ve bu sürede amatör şubelere önem verdim. Erkek basketbol da bu şubelerden biri. Ülker'in desteğiyle takımımızı yükseltmeye başladık. Murat Ülker'e ve ailesine teşekkür ediyorum. Çünkü Murat Ülker ve ailesi, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na sponsor olarak maddi katkıda bulunmuş ve şu anda Avrupa'da bile önemli salonlardan biri olan salonumuz Ülker Sports Arena'yı Fenerbahçe'ye hediye etmiştir. Arkasından biz de kulüp olarak destek olduk çünkü açık fazla. İyi bir takım bugün 25-30 milyon Euro'lar arasında oluyor. CSKA Moskova'yı duydum, bütçesi 42 milyon Euro. Bu noktada Obradovic gibi dünya çapında bir antrenörün gelmesi, onun takımı oluşturması, malzemecisinden oyuncusuna, yöneticisinden başkanına bir ekip çalışmasıydı" dedi.

"YILLARCA ZİRVEYE OYNARIZ"

Yıldırım, "Fenerbahçe eğer bir hata yapmazsa coachuyla, oyuncularıyla iyi bir ekip olarak devam ederse, maddi kaynağı da yeni dönemde Doğuş'la beraber bir çalışma yapıyoruz, Doğuş da sponsor olarak bu aileye katılırsa ki Sayın Ferit Şahenk bu konuda iddialı, yıllarca şampiyonluğa oynayacak bir takım oluruz. Beraber olursak Fenerbahçe Basketbol Takımı bundan sonra da bu başarıları kazanır. Nedir bu başarı? Her sene Final Four'a kalmak ve derece yapmaktır. 1. olabilir, 2. olabilir. Önemli olan her yıl katılmaktır. Kadın baskette de üst üste 6 kez katıldık. 2. olduk, 3. olduk, 4. olduk. Erkeklerde bugün başardık. Geçen sene de olabilirdi ama olmadı. İnşallah önümüzdeki yıl Belgrad'da da inşallah Fenerbahçe kazanır. 217 ülkeye yayın yapılmış. 1.2 milyar insanın Final Four'u seyrettiği söyleniyor. Ülkeye katkısını düşündüğün zaman maddiyatla bunu halledemezsiniz. Fenerbahçe bugün bunu çözmüştür. Türkiye Cumhuriyeti devletindeki tüm vatandaşlara hayırlı olsun. Fenerbahçelisi, başka takım tutanı, hepsinin bu takıma sahip çıkması lazım. Fenerbahçe Türkiye'nin yüz akıdır" diye konuştu.

KADRO ÇOK DEĞİŞMEYECEK

Anlaşmaya göre, Fenerbahçe ile Doğuş birleşecek ve Sarı-Lacivertliler, Darüşşafaka'dan istediği oyuncuları kadrosuna katabilecek. Fenerbahçe'nin ilk hedefi şampiyon kadroyu koruyabilmek. Şu an için Bogdanoviç'in, NBA'e gitmesi kesin gibi. Pero Antiç de basketbolu bırakacak. Antiç'in yerine iyi bir dört numara arayan Fenerbahçe'nin Nicola Melli ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Melli olmazsa, Olympiakos'un tecrübeli ismi Printezis transfer edilecek. Bogdanoviç'in yerine oyuncu arayışları sürerken, Darüşşafaka'dan Wanamaker'ın takıma katılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Sloukas ve Bobby Dixon'ı da takımda tutacak olan Kanarya'nın, kadroyu çok fazla değiştirmeyeceği, 2-3 takviye ile yola devam edeceği öğrenildi.

Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk, Sponsorluk Konusunda Anlaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk, Sponsorluk Konusunda Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor
    13:32 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası yarın başlıyor. Toplam 380 sporcu mücadele edecek olan organizasyonda sporcular, Paris Olimpiyatları'na katılabilmek için puan toplayacaklar.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:28 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda orta-şut organizasyonları üzerinde duruldu. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

  • Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak
    13:26 Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak

    Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonun son hafta karşılaşmasında, Play-Off oynamayı garantileyen Çayırova Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi deplasmanına konuk olacak.

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Trabzon Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası düzenlendi
    13:13 Trabzon Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası düzenlendi

    Of Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Trabzon'un Of ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya 10 okulun takımı katıldı ve turnuva Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halı sahasında yapılan İsmail Yıldırım İlkokulu ve Eskipazar İlkokulu maçıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Turnuvanın final karşılaşması ise 23 Nisan'da İlçe Stadyumunda oynanacak.

  • Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı
    12:56 Manisa'da Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları Tamamlandı

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Artistik Cimnastik Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kız ve Erkek İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Okul Sporları İl Tertip Komitesi, Hakemler ve Antrenörler tarafından verildi.

  • Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor
    12:35 Muğla Ege Yıldızları, Süper Lig maçlarını Alanya'da oynuyor

    Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu'nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamladı. Ancak Muğla'da sahası olmadığı için maçlarını Alanya'da oynuyor. Son maçta Denizli Acıpayam Belediyespor'u 6-1 mağlup eden takım, Süper Lig B grubunda liderliğe yükseldi. Ancak kulüp başkanı ve antrenör Serkan Şen, Muğla'dan yeterince destek alamadıklarını belirterek diğer illerden teklifler aldıklarını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MKYK toplantısına damga vuran Fenerbahçe esprisi: Artık tutmuyorum
    12:34 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MKYK toplantısına damga vuran Fenerbahçe esprisi: Artık tutmuyorum

    Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKYK'da, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir espri yaptığı öğrenildi.


Advertisement