Aziz Yıldırım'ın Taraftarla Barışma Projesi Ortaya Çıktı: Arda Turan - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın Taraftarla Barışma Projesi Ortaya Çıktı: Arda Turan

İspanyol basını, Fenerbahçe'nin Arda Turan transfer için Barcelona'ya bonservis ödemeyi göze aldığını yazdı.

04.09.2017 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El Mundo Deportivo gazetesinin Barcelona muhabiri Javier Gascon, Cimbom'un gündemindeki Arda Turan'ı, F.Bahçe'nin de istediğini ileri sürdü. Gascon, Arda'yı G. Saray'ın sadece kiralamayı planladığını, F.Bahçe'nin ise bonservis ücreti ödemeye hazır olduğunu iddia etti.

Barcelona'nın gözden çıkardığı Arda Turan'ın akıbeti İspanya'da da büyük merak konusu. Ünlü El Mundo Deportivo gazetesi, Avrupa'dan talibi çıkmayan yıldız futbolcunun bu hafta içinde Türkiye'ye gideceğini yazdı.

"FENERBAHÇE, ARDA İÇİN BONSERVİS ÖDEMEYE HAZIR"

Gazete, Galatasaray'ın son iki aydır Arda Turan için büyük çaba gösterdiğini belirtirken, haberi yorumlayan Barcelona muhabiri Javier Gascon ise Fenerbahçe iddiasını ortaya attı.

Gascon, F.Bahçe'nin Arda'nın yüksek ücretini ödemeye hazır olduğunu ileri sürdü. İspanyol gazeteci, Barcelona ile sözleşmesi 2020'de bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeyi göze aldığını söyledi.

GALATASARAY KİRALAMAK İSTİYOR

Haberde Galatasaray'ın ise milli yıldızı sadece kiralamayı planladığı vurgulandı. Bilindiği gibi Arda, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yıllardır hayallerini süslüyor.

Aziz Yıldırım\'ın Taraftarla Barışma Projesi Ortaya Çıktı: Arda Turan
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Taraftarla Barışma Projesi Ortaya Çıktı: Arda Turan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement