Aziz Yıldırım FutbolcularI Uyardı: Sakın Kart Görmeyin - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım FutbolcularI Uyardı: Sakın Kart Görmeyin

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı öncesi Samandıra Tesisleri'ne gidip Aykut Kocaman ve oyuncularla görüştü. Aziz Yıldırım oyuncuları kart görmemeleri konusunda uyardı.

17.03.2018 11:30  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında evinde Galatasaray ile karşılaşacak. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım evvelki gün teknik heyet ve oyuncularla buluşarak takıma tatlı sert uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'de seçim çalışmalarına 'Galatasaray' mesaisi arası veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım takımla toplantı yaparak bir dizi uyarıda bulundu.

"KIRMIZI KART GÖRMEYİN"

Samandıra Tesisleri'ne giden Aziz Yıldırım, oyuncularına destek verdiği kadar uyarılarda da bulundu. Başkan Yıldırım'ın en çok üzerinde durduğu konu ise kartlar oldu. Edinilen bilgiye göre Aziz Yıldırım, "Kırmızı kart görmeyin, sakin olun, hakemle uğraşmayın. Sahaya çıkıp sadece futbolu düşünün ve alacağınız sonuçla camiamızı memnun edin" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım FutbolcularI Uyardı: Sakın Kart Görmeyin
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım FutbolcularI Uyardı: Sakın Kart Görmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fb li: Azize azize taraftar sana kırmızı kartın babasını verdi sen hayla oyundasın bir gitsen de kurtulsak senden. 3 1 Yanıtla
  • PISFENERLIYIM: Gorse gorse GS li futbolcular gorur kirmizi kart 0 0 Yanıtla
  • mesut: ne yani adam bariz gole gidiyor , seyret mi diyosun gelecek golü aziz ? 0 0 Yanıtla

Advertisement