Aziziye'de Durmak Yok - Son Dakika
Politika

Aziziye'de Durmak Yok

Aziziye\'de Durmak Yok

AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, seçim çalışmalarına hız verdi.

13.02.2019 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti'nin 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'nın ardından sahaya inen Orhan, toplumun her kesimiyle kucaklaşma ve gönül belediyeciliğini ilçenin her bölgesine nüfus ettirme gayretinde olacaklarını söyledi. AK Parti ve MHP Aziziye İlçe Teşkilatlarının ziyaretler sırasında eşlik ettiği Orhan, ilçedeki kamu ve özel sektör çalışanlarıyla buluştu. İlçedeki sivil toplum kuruluşlarının yetkilileriyle bir araya gelen Orhan, esnaf ve vatandaşların da görüşlerine başvurmayı ihmal etmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz sahada olan Orhan, kahvehane toplantıları düzenliyor ve ev toplantılarıyla da ilçe sakinlerine misafir oluyor.

"GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ KALPLERDE DE İNŞA EDECEĞİZ"

Başkan Orhan, "AK Parti ve MHP Aziziye teşkilatlarımızla birlikte uyumlu bir çalışma sergiliyoruz. Sahaya indik ve en büyük hedefimiz 31 Mart Yerel Seçimleri'ne kadar sıkılmadık el, ziyaret edilmedik vatandaşımızı bırakmamak. Geride bıraktığımız hizmet döneminde ilçemizi halkımızla birlikte yönettik. Hamdolsun bu sayede ilçemiz sürekli büyüyen ve gelişen bir merkez haline geldi. İlçemize kazandıracağımız projelerde yine halkımızın görüşlerine başvuracağız. Gönül belediyeciliğini inşallah vatandaşlarımızın kalplerinde de inşa edeceğiz" diye konuştu. Başkan Orhan, Aziziye'yi kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, imar ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir ilçe konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Başkan Orhan, belediyecilik anlamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek aldıklarını ve bugüne kadar ürettikleri hizmetlerde ilçenin ihyası, imarı ve günümüz modern şehircilik uygulamalarını hayata geçirdiklerini ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aziziye'de Durmak Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı
    18:45 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, e-Okul üzerinden okul veri randevu işlemini hayata geçirdiklerini açıkladı

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da yaptığı konuşmada, velilerin okula girmesini istemediklerini ve bu konuda e-Okul üzerinden randevu sistemi kurduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmen sayısının arttığını ve eğitim öğretim kalitesinin önemli olduğunu vurguladı. Bakan Tekin, Milli Eğitim Şurası ile ilgili yapılan yanlış anlaşılmayı düzeltti ve seçimlerden sonraki günü idari tatil ilan ettiklerini açıkladı.


Advertisement