Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Baba ve oğluna silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı -Baba hayatını kaybetti oğlu ise ağır yaralandıKASTAMONU - Kastamonu-İnebolu karayolunda alacak verecek kavgasında silahlı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı.

21.05.2017 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baba ve oğluna silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

-Baba hayatını kaybetti oğlu ise ağır yaralandı

KASTAMONU - Kastamonu- İnebolu karayolunda alacak verecek kavgasında silahlı saldırıya uğrayan baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Kastamonu-İnebolu Karayolu S Virajı Mevkisine meydana geldi. Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Y.D. ile Hayati Sağır arasında kavga çıktı. Y.D., Hayati Sağır ile oğlu Yiğit İsa Can Sağır'ın üstüne kurşun yağdırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü olduğu öğrenilen Y.D.'yi gözaltına aldı.

Kavgada Hayati Sağır olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Yiğit İsa Can Sağır ise ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağır'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, olay yeri ekiplerinin ve Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hayati Sağır'ın cenazesi Küre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sağır'ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.

Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement