Baba ve oğlunun katil zanlısı yakalandı (3) - Son Dakika
Güncel

Baba ve oğlunun katil zanlısı yakalandı (3)

Baba ve oğlunun katil zanlısı yakalandı (3)

TUTUKLANDI, 'BİR RÜYA, HAYAL GİBİ' DEDİMuğla'nın Menteşe ilçesinde, Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı av tüfeğiyle vurarak öldüren Menduh Demir, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

14.04.2021 19:01  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUTUKLANDI, 'BİR RÜYA, HAYAL GİBİ' DEDİ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Erol Atmaca ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı av tüfeğiyle vurarak öldüren Menduh Demir, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Demir, savcılıktaki ifadesinde, olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgün ve pişman olduğunu, yaşananların kendisine bir rüya, hayal gibi geldiğini anlattı.

Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Demir, olayda kullandığı tüfeği 6- 7 yıl önce internetten satın aldığını ifade edip, "Ruhsatı yoktur. Başka da tüfek ya da silahımda bulunmamaktadır. Babamın üzerine kayıtlı kırsal Yemişendere mahallesinde kendisine ait ruhsatlı silahı vardır. Ben olaydan sonra hiç kıyafet değiştirmedim. Polis ekipleri de beni olay sırasında giymiş olduğum kıyafetler ile yakaladı. Bu kıyafetleri jandarma benden teslim almıştır. Kesinlikle kimseyi öldürmek gibi bir planım yoktu. Olay, benim elektriği kesmek için saat 21.00 gibi olay yerine gittiğimde Erol Atmaca'nın bana silahla ateş etmesi ve yine oğlu Emre Yiğit Atmaca ile ağır küfürler etmeleri nedeniyle yaşanmıştır. Elime tüfek alıp, ölen kişilerin yanına doğru gitmem de tamamen konuşma amaçlıdır. Baba- oğulda da silah olduğu için tedbir amacıyla tüfeği yanıma almıştım. İlk haksız hareket yani silahla tarafıma ateş edilme olayı Erol Atmaca tarafından gerçekleştirilmiştir. Erol Atmaca yukarıda belirttiğim gibi direkt hedef gözeterek silahla bana iki el ateş etmiştir. Ben de kendimi korumak amacıyla elimdeki av tüfeği ile Erol Atmaca'nın bulunduğu yere ve yöne doğru ateş etmeye başladım" dedi.'EROL ATMACA YERE DÜŞÜNCE ATEŞ ETMEYİ BIRAKTIM VE ARACIMA DÖNDÜM'Demir, olay sırasında kaç el ateş ettiğini hatırlamadığını belirterek, "Ben Erol Atmaca'ya ateş ederken oğlu Emre Atmaca üzerime doğru gelmeye başladı. Ben de Emre Atmaca'nın üzerime doğru gelmesini engellemek amacıyla önüne doğru ateş ettim. Emre üzerime gelmeyi durdurdu. Erol Atmaca silahını kurcalıyordu. Baba Atmaca'nın silahının tutukluk yapıp, yapmadığını ya da şarjörüne mermi yerleştirip yerleştirmediğini seçemedim. Erol Atmaca bu şekilde silahını kurcalarken ben de tüfeğime cebimdeki mermilerden doldurdum ve Erol Atmaca'ya doğru tekrar ateş etmeye başladım. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Ancak atmış olduğum mermilerden birkaçı Erol Atmaca'ya isabet etmiş olacak ki Erol Atmaca yere düştü. Erol Atmaca yere düşünce ben ateş etmeyi bıraktım ve hemen aracıma döndüm. Emre Atmaca'nın nasıl vurulduğunu bilmiyorum. Ben Erol Atmaca'ya doğru hedef gözetmeksizin ateş ettim. Karanlık olduğu için Emre Atmaca da benim atışım esnasında vurulmuş olabilir. Ancak ben yerde bir kişiyi yatar vaziyette gördüm. Yerde yatan kişinin Erol mu ya da Emre mi olduğunu seçemedim" dedi.Demir, baba- oğulun yanına giderek tüfekle başlarına atış yapmadığını ileri sürüp, ifadesinde şunları söyledi:

"Olay esnasında bir boğuşma da göğüs göğse bir muharebe de yaşanmamıştır. Mehmet Demir kesinlikle bu bahsetmiş olduğum olaylara dahil olmamıştır. Olay sırasında bana yardım eden başkaca kişi de yoktur. Tüm anlattığım bu olaylar, yani Zeytinköy Gökçebelen mevkiinde bulunan evimin yakınındaki yere aracımı park etmemle olay sonrası, aracımla olay yerinden ayrılmam beş dakika içerisinde gerçekleşmiş, bir anda olup bitmiştir. Bu olayın yaşanmasından dolayı son derece üzgün ve pişmanım. Yaşananlar bana bir rüya, hayal gibi gelmektedir."

Cavit AKGÜN/MUĞLA,


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba ve oğlunun katil zanlısı yakalandı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement