Baba Zula İstanbul Live'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Baba Zula İstanbul Live'da

Baba Zula İstanbul Live\'da

Baba Zula 27 Nisan'da yeniden İstanbul Live sahnesinde!

16.04.2012 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dans ve teatral öğelerle müziklerini ve düşüncelerini görsel olarak destekledikleri takdire şayan sahne performansı ile BaBa ZuLa ekibi; 27 Nisan 2012, Cuma akşamı bir kez daha Istanbul Live sahnesinin konuğu olacak!

Belli bir müzik türüne dahil edilemeyen ama en yakın tarifiyle "psychedelic halk müziği"nin yaratıcıları ve şimdilik tek icracıları olan benzersiz grup BaBa ZuLa; 1996 yılında Derviş Zaim'in "Tabutta Rövaşata" adlı filmine müzik yapmak üzere kuruldu. Geleneksel halk müziğinden beslenen ve müzikal köklerinden aldıklarını, çağdaş müzikle birleştiren BaBa ZuLa; bunu yaparken kolaya kaçmadıklarından, ortaya, özgün ve taklit edilemez işler çıkartıyorlar. Grup, bu özgünlük sayesinde dünyanın her yerinde ilgiyle dinlendiğinden, günümüzde Japonya'dan Kanada'ya kadar birçok ülkeye giderek bir bakıma Türkiye'nin "müzik elçisi" görevini üstleniyor.

Muhteşem sahne performanslarıyla da çok konuşulan BaBa ZuLa; müziklerini, düşüncelerini, dansın yanı sıra teatral öğelerle de görsel olarak desteklerken seyirciyle tek vücut oluyor ve adeta Şamanik bir ayin sunuyorlar.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com

www.biletix.com

Bilet Fiyatı: 34,00 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Baba Zula İstanbul Live'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement