Babacan: Bu Tweeti Vpn Sayesinde Paylaşabiliyorum. - Son Dakika
Güncel

Babacan: Bu Tweeti Vpn Sayesinde Paylaşabiliyorum.

Babacan: Bu Tweeti Vpn Sayesinde Paylaşabiliyorum.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın” dedi.

13.11.2022 23:26  Güncelleme: 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın" dedi.

DEVA Partisi Ali Babacan, bugün İstanbul'da meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından internetin yavaşlatılmasına tepki gösterdi. Babacan'ın konuya ilişkin mesajı şöyle:

"Bu tweeti VPN sayesinde paylaşabiliyorum. Güya halkın paniğe kapılmaması için yayın yasağı getirenler, tüm medyayı baskılayarak herkesi daha çok korkutuyor. Cumhurbaşkanlığı, halkın haber alma özgürlüğünü baltalamayın, milleti korkutmayın."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Babacan: Bu Tweeti Vpn Sayesinde Paylaşabiliyorum. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement