Babacan: YÖK'ün Doğum Gününü Kutlamak İsteyenler İçin Son 1 Saatteyiz. Seçimden Sonra YÖK'ü Derhal Kapatacağız - Son Dakika
Güncel

Babacan: YÖK'ün Doğum Gününü Kutlamak İsteyenler İçin Son 1 Saatteyiz. Seçimden Sonra YÖK'ü Derhal Kapatacağız

Babacan: YÖK\'ün Doğum Gününü Kutlamak İsteyenler İçin Son 1 Saatteyiz. Seçimden Sonra YÖK\'ü Derhal Kapatacağız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) kuruluş yıl dönümünde, “YÖK’ün doğum gününü kutlamak isteyenler için son bir saatteyiz. Gerçekten son bir saat. Seçimden sonra YÖK’ü derhal kapatacağız” dedi.

06.11.2022 23:22  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) kuruluş yıl dönümünde, "YÖK'ün doğum gününü kutlamak isteyenler için son bir saatteyiz. Gerçekten son bir saat. Seçimden sonra YÖK'ü derhal kapatacağız" dedi.

Ali Babacan, YÖK'ün 41'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bugün sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Babacan'ın mesajı şöyle:

"YÖK'ün doğum gününü kutlamak isteyenler için son bir saatteyiz. Gerçekten son bir saat. Seçimden sonra YÖK'ü derhal kapatacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Babacan: YÖK'ün Doğum Gününü Kutlamak İsteyenler İçin Son 1 Saatteyiz. Seçimden Sonra YÖK'ü Derhal Kapatacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement