Babaeski'de Amatör Spor Haftası Coşku ile Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Babaeski'de Amatör Spor Haftası Coşku ile Kutlandı

Babaeski\'de Amatör Spor Haftası Coşku ile Kutlandı

Babaeski’de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi.

09.10.2017 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babaeski'de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanında başlayan kortej yürüyüşü Fatih Caddesi üzerinden Babaeski 100. Yıl Kapalı Spor Salonu önünde son buldu. Babaeski İlçe Merkezi çevre beldelerden katılan çeşitli branşlarda eğitim gören sporcular ellerindeki dev Türk bayrağı, Atatürk resmi ve dövizlerle yürüyüşe renk kattı.

Düzenlenen kortej yürüyüşüne Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Babaeski İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Cura, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Gümüşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, AK Parti Babaeski İlçe Başkan Vekili Cengiz Demircan, MHP Babaeski İlçe Başkanı H. İlkay Aladağ, resmi kurum ve kuruluşların daire amirleri, kulüp başkanları, antrenörler ve amatör sporcular katıldı.

Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, yaptığı açılış konuşmasında, "Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm illerimiz ve ilçelerimizde amatör spor haftası olarak kutlanılması istenmiştir. İlçemizde de Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturarak, halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, ilçe spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabaka düzenlenmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek, spora katılımın üst seviyede sağlanması amacıyla 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında çeşitli spor etkinlikleri, müsabakalar ve spor şenliklerini içeren kutlamalar organize edilmiştir. Sporu seven, duyarlı, bilinçli Babaeski halkının, Kıymetli, çalışkan, fedakar antrenörlerimizin ve değerli sporcularımızın, sporu, gençlerimizi ve çocuklarımızı önemseyen kıymetli protokolümüzün, okullarımızın değerli öğretmenleri, müdürleri ve sevgili öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdiğimiz yürüyüşümüzle birlikte amatör spor haftasını ilçemizde başlatmış bulunmaktayız ve etkinliklerimiz bir hafta boyunca yoğun bir şekilde devam edecektir" dedi.

Yürüyüş sonrası etkinlikler Babaeski 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda devam etti. Amatör sporcular salonda kendi branşlarındaki spor faaliyetlerinden gösteriler sundu. Gösterilerin ardından etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babaeski'de Amatör Spor Haftası Coşku ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement