Babaların Yeni Yaşam Koçu: Up24 By Jawbone - Son Dakika
Güncel

Babaların Yeni Yaşam Koçu: Up24 By Jawbone

Babaların Yeni Yaşam Koçu: Up24 By Jawbone

Babalar Günü'nde teknolojiye ve sağlıklı yaşamaya meraklı babalar için Mobicom'un Türkiye'ye getirdiği UP24 by JAWBONE bileklik birebir.

10.06.2014 13:55  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm babaları sağlıklı yaşama çağıran UP24 by Jawbone, uyku, hareket ve beslenme alışkanlıklarını 24 saat takip ederek daha sağlıklı bir yaşam sağlıyor.

Türkiye distribütörlüğü Mobicom tarafından yürütülen teknoloji markası JAWBONE, sağlıklı yaşam tarzına bütüncül bir çözüm sunuyor. Bileklik ve akıllı telefon uygulamasından çok daha fazlasını sunan UP24 by JAWBONE, entegre bir sistem olarak ön plana çıkıyor. Kişiye özel uyku, hareket ve beslenme alışkanlıklarını düzenleyen bileklik daha iyi bir yaşam için kişilerin kendi yaşam performanslarının farkına varmasını sağlıyor.

Bir adım ölçerden çok daha fazlası…

Hareket, beslenme ve dinlenme üzerine kurulu UP24, kişinin nasıl uyku uyuduğunu, hareket ettiğini ve yemek yediğini anlamasına yardımcı olarak, daha akıllı ve bilinçli seçimler yapmasına yardımcı oluyor.

Hareketleri ve uykuyu arka planda izleyen UP24, bilgileri görüntüleyerek öğün ya da ruh hali gibi unsurlar eklenmesine yardımcı oluyor. Bir bileklikten daha fazlası olan UP24 ile koyulan hedeflere göre başarılar ölçülebiliyor. JAWBONE UP24 her yeni güne zinde başlamayı sağlıyor.

Şık tasarımıyla yeni trend olarak kabul edilen UP24 ile yemeklerin günlük besin ve kalori değeri takibi yapılabiliyor, uyku düzeni sağlanabiliyor ve tüm bu bilgiler arkadaşlarla paylaşılabiliyor.

Spora ve modaya meraklı babalar için…

Giyilebilir teknoloji olarak sunulan ve modaya yeni soluk getiren UP24, spor ve günlük hayatla senkronize olmasıyla dikkat çekiyor. UP24 rahat kullanımı ile babanızın günlük hayatına uyum sağlarken modern tasarımıyla da şıklığını tamamlıyor.

Spor ve modayı aynı tasarımda buluşturan UP24, babalarınızın vazgeçilmez aksesuarı olacak…

UP24 by JAWBONE bileklikleri, D&R, Turkcell Flagship, Beymen Blender ve mobicom.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babaların Yeni Yaşam Koçu: Up24 By Jawbone - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement