Babalarını Yerden Yere Vurdular - Son Dakika
Güncel

Babalarını Yerden Yere Vurdular

Babalarını Yerden Yere Vurdular

Bilecik’te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “Ailemle Spor Yapıyorum” projesi açılış töreninde, 4. dan, 4. kademe judo antrenörü olan İl Müdürü Aslan Yıldız’ı judo minderinde çocukları yerden yere vurdu.

03.06.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi açılış töreninde, 4. dan, 4. kademe judo antrenörü olan İl Müdürü Aslan Yıldız'ı judo minderinde çocukları yerden yere vurdu.

Bilecik sentetik sahasında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programa; Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aslan Yıldız, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Futbol Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Halk Sağlığı İl Müdürü Uzm. Dr. Ömer Balcı, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, kurs gören öğrenciler ve velileri katıldı.

"AMACIMIZ SAĞLIKLI BİR TOPLUM OLUŞTURMAK"

Açılış konuşması yapan Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla ailelerin spor yapmasının amaçladıklarını belirtti. Yıldız, "Sosyal meydanın yoğun kullanıldığı toplum hayatında çocuklarımızı ve hatta yetişkinlerimizi bilgisayar, tablet ve telefon başında geçirdikleri hareketsiz zaman dilimin en aza indirmek. Son yıllarda ülkemizin dört bir yanına yapılan sayısız spor tesislerini tam kapasite kullanımını sağlamak. Yoğun iş hayatından dolayı ailelerin çocuklarına yeterince zaman ayırmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, bu proje ile birlikte aile içi dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak, takım ruhunu aile bireylerine yaşatabilmek gibi amaçlar doğrultusunda hayata geçirilmiştir. Ailemle spor yapıyorum projesi ile 25 yaş ve üzeri tüm gruplarından bay ve bayanlara spor alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

VALİ YARDIMCISI VE İL MÜDÜRÜ BAŞARILI OK ATIŞLARI HERKESTEN ALKIŞ TOPLADI

Konuşmanın ardından "Ailemle Spor Yapıyorum" projesinin startı, kurs gören öğrenciler ve protokol üyelerinin kestiği kurdele sonrası başladı. Kurdele kesiminin ardından aileler ve sporcu çocukları sahanın etrafında 3 tur yürüyüş akabinde açma germe hareketleri yaptılar. Daha sonra velilerin katıldığı halat çekme ve penaltı yarışmaları ardında, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve İl Müdürü Aslan Yıldız'ın başarılı ok atışları herkesten alkış topladı. Protokol üyeleri okçuluk, boks, masa tenisi, karate ve judo parkurlarını gezdi.

BABALARINI YERDEN YERE VURDULAR

Judo parkuruna gelen Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan 4. dan, 4. kademe judo antrenörü olan İl Müdürü Aslan Yıldız, çocukları Yusuf Yıldız, Mücahit Yıldız ve Fatih Yıldız ile judo minderine gösteri yaptı. Çocukları tarafından minderde yerden yere vurulan Yıldız, diğer çocuklarla da antrenman yaptı.

Program penaltı çekme yarışmalarda birinci olanlara madalya verilmesinin ardından son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babalarını Yerden Yere Vurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement