'BABAM' Filminin Oyuncularından Anlamlı Destek! - Son Dakika
Güncel

'BABAM' Filminin Oyuncularından Anlamlı Destek!

\'BABAM\' Filminin Oyuncularından Anlamlı Destek!

Başrollerini Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil ve Cezmi Baskın'ın paylaştığı "Babam" filminin başrol oyuncuları Ziçev'i ziyaret etti.

02.10.2017 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zihinsel engelli oğlu Arif'i (Berker Güven), eşinin ölümüyle yeniden tanımaya başlayan Yusuf'un (Çetin Tekindor) hikayesini konu alan Babam filmi için Melisa Şenolsun ve Berker Güven yoğun bir ön hazırlık dönemi geçirdi.

Ziçev öğrencileriyle uzun süre vakit geçirerek rollerine hazırlanan Melisa Şenolsun ve Berker Güven, kısa sürede arkadaş oldukları öğrencilerle geçtiğimiz gün yeniden bir araya geldi. Ziçev Merkez binasında gerçekleşen buluşmada, Şenolsun ve Güven birlikte boyama yaptıkları öğrencilerle hayli keyifli anlar yaşadılar.

Yapımını Durak Film'in, yönetmenliği Nihat Durak'ın, senaristliğini Nail Pelivan ve Nihat Durak'ın yaptığı 'Babam' filmi 6 Ekim'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Melisa Şenolsun;"Onlardan öğrenecek çok şey var"

Filmde atanamadığı için Sardalya fabrikasında çalışmak zorunda kalan Feride öğretmen karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, Ziçev'de çocuklarla en doğru iletişimi nasıl kuracağını öğrendiğini belirtti. Güzel oyuncu "Ziçev zaman geçirdikçe bizim çok sevdiğimiz bir yer haline geldi. Bence hayatı yaşama biçimi olarak bizim onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Onlarla zaman geçirdikçe mutlu oluyorsun, inanılmaz bir enerji var burada.Çocuklarla gün boyu boyama yapıyoruz, oyun oynuyoruz, birlikte derse giriyoruz.Bu vesileyle umarım bir yol ve kapı açmış oluruz ve daha çok insanımız buraya gelir, görür, öğrenir ve deneyimler." dedi.

Filmde zihinsel engelli Arif karakterine hayat veren Berker Güven ise karaktere nasıl hazırlandığın; "Arif karakterine çalışmaya başladığımda Ziçev'de çocuklarla günde 8-10 saat vakit geçirdim. Öğretmenlik ve aynı zamanda arkadaşlık kurarak gözlem yaptım ama en önemlisi öğrencilerle geçirdiğim zamanda onları en iyi şekilde nasıl temsil edebileceğimi öğrenmek oldu"

Babam Filmi Hikaye:

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif'le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf'un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride'nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf'un da Arif'e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif'in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif'in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BABAM' Filminin Oyuncularından Anlamlı Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement