Babamın Günahları 3. Bölüm Fragman - Son Dakika
TV

Babamın Günahları 3. Bölüm Fragman

Hikaye, Ozan’ın geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar.
İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan...

22.01.2018 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hikaye, Ozan'ın geçmişinde Ferruh'un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim'e zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim'i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno'ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan'ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan'ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno'nun hayatı Ozan'ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır... Kızı Zeyno.

Yapım: Evrensel Filimcilik A.Ş Yapımcı: Evren Oğuz Yönetmen: Abdullah Oğuz Senaryo: Ahmet Saatçioğlu

Oyuncu Kadrosu: Ozan: Kadir Doğulu Yeşim: Melisa Sözen Ferruh: Mustafa Uğurlu Reha: İsmail Demirci Feride: Mehrnoush Esmaeilpour Zeyno: Gökçen Bilge Çiftçi

Babamın Günahları 3. Bölüm Fragman
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika TV Babamın Günahları 3. Bölüm Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement