Baban Kim? Filmi - Son Dakika
Sinema

Baban Kim? Filmi

Baban Kim? Filmi

Baban Kim? filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Baban Kim? filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

18.10.2017 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peter ve Kyle Reynolds iki kardeştir. Eksantrik anneleri Peter ve Kyle'ı babalarının onlar henüz küçükken öldüğüne inandırarak yetiştirir. İkili bunun bir yalan olduğunu keşfettiklerinde, gerçek babalarını bulmak için yola çıkarlar. Bu yolculukta babalarından çok anneleri hakkında muhtemelen öğrenmek istemeyecekleri şeyleri de öğrenirler.

Owen Wilson ve Ed Helms ve J.K. Simmons'un başrollerini paylaştığı in yönetmenliğini Felekten Bir Gece serisinin görüntü yönetmeni Lawrence Sher üstleniyor. Bu Sher'in yönetmenlik yaptığı ilk .

Yönetmen: Lawrence Sher

Senaryo: Justin Malen

Oyuncular: Christopher Walken, J.K. Simmons, Owen Wilson, Glenn Close, Ed Helms, Ving Rhames, Katie Aselton, Ryan Cartwright, Retta, June Squibb, Harry Shearer, Jessica Gomes, Katt Williams, Brian Huskey , Terry Bradshaw, Debra Stipe, Robert Pralgo, Robert Walker Branchaud, Rachel Eggleston, Ryan Gaul, Donna DuPlantier, Tamila Bilalova, Kathi Binkley, Scott Christopher Kelly, Annie Starke, Gabe White, Niki Davis, Taylor Treadwell, Marcelle LeBlanc, Chase Steven Anderson

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Father Figures

Yapımcı Firma: Alcon Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 29.12.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Baban Kim? Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement