Babası işlediği cinayeti 14 yaşındaki kızının üstüne yıktı! Küçük kızı savcıya yazdığı mektup kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Babası işlediği cinayeti 14 yaşındaki kızının üstüne yıktı! Küçük kızı savcıya yazdığı mektup kurtardı

Babası işlediği cinayeti 14 yaşındaki kızının üstüne yıktı! Küçük kızı savcıya yazdığı mektup kurtardı

Bursa'da geçen yıl yaşanan olayda yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle tartışan komşulardan Zeki Özezen tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla yapılan soruşturmada kavga eden Kıral Dalkıran komşusunu 14 yaşındaki kendi kızının vurduğunu söyledi. Tutuklanan 14 yaşındaki kız çocuğu savcılığa mektup yazıp, "Cezaevinde oyun parkı olduğunu ve burada oynayabileceğimi söyleyip suçu üstlenmemi istediler" deyince serbest kaldı. Baba Kıral Dalkıran ise müebbet hapisle yargılanıyor.

19.02.2022 14:45  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da geçen yıl mayıs ayında, Mustafakemalpaşa ilçesinde Zeki Özezen yüksek sesle müzik dinleyen komşusu Kıral Dalkıran'ı sesi kısması için uyardı. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada tabancayla vurularak yaralanan Zeki Özezen, kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kaçan Kıral Dalkıran, polis tarafından yakalandı. Dalkıran ifadesinde, Özezen'i kızı Ç.D.'nin vurduğunu söyledi. Gözaltına alınan Ç.D. tutuklandı, babası ise serbest bırakıldı.

14 yaşındaki kız savcılığa mektup yazınca gerçek ortaya çıktı! Babası cinayeti üzerine yıkmış

"CEZAEVİNDE OYUN PARKI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

Olaydan 4 gün sonra yeniden gözaltına alınan Kıral Dalkıran tutuklanırken, kızı Ç.D. ise serbest bırakılarak annesine teslim edildi. Ç.D.'nin cezaevindeyken Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı'na mektup yazdığı ortaya çıktı. Ç.D. mektubunda, "Zeki Özezen'i ben değil, babam öldürdü. Yaşım küçük olduğu için az ceza alacağımı söyleyip suçu üstlenmemi istediler. Cezaevinde oyun parkı olduğunu ve burada oynayabileceğimi söylediler. Kabul ettim. Ben suçlu değilim" dedi.

Mektubun ardından Ç.D.'nin serbest kaldığı, babasının ise tutuklandığı belirtildi.

"BEN VURMADIM, SUÇSUZUM"

Cumhuriyet Savcısı'nın soruşturmayı tamamlamasının ardından, hakkında Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Kıral Dalkıran ilk kez hakim karşısına çıktı. Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla ifade veren Dalkıran, "Olay anında evimin önünde müzik dinliyordum. Zeki, müziğin sesini kısmamı istedi. Ben de sesini kıstım. Sonra markete gittim. Geri döndüğümde kızım Ç.D.'nin silahla Zeki'yi vurduğunu öğrendim. Ben vurmadım. Suçsuzum" dedi. Tanıklar ise olay sonrası Kıral Dalkıran'ın elince tabanca gördüklerini söyledi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı eksik evrakların beklenmesi için ertelerken, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Babası işlediği cinayeti 14 yaşındaki kızının üstüne yıktı! Küçük kızı savcıya yazdığı mektup kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement