Babasına Komplo Kurup Cezaevine Attıran Küçük Kız, Gözyaşları İçinde Yuvadan Evine Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Babasına Komplo Kurup Cezaevine Attıran Küçük Kız, Gözyaşları İçinde Yuvadan Evine Kavuştu

Bursa'da, Halasının Zoruyla Babasına Komplo Kurup Kendisine Okul Önlerinde Uyuşturucu Sattırdığını Öne Süren 10 Yaşındaki D.d, Koruma Altında Olduğu Yuvadan Gözyaşları İçinde Evine Kavuştu. Annesi Gülçin D, Babaannesi Gülten D, 12 Yaşındaki Ablası ve 1 Yaşındaki Kardeşine Gözyaşları İçinde Sarılan Küçük Kız, "Cezaevindeki Babamı da Çok Özledim. Olaylardan Dolayı Pişmanım" Diye Konuştu.

01.02.2007 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, halasının zoruyla babasına komplo kurup kendisine okul önlerinde uyuşturucu sattırdığını öne süren 10 yaşındaki D.D, koruma altında olduğu yuvadan gözyaşları içinde evine kavuştu. Annesi Gülçin D, babaannesi Gülten D, 12 yaşındaki ablası ve 1 yaşındaki kardeşine gözyaşları içinde sarılan küçük kız, "Cezaevindeki babamı da çok özledim. Olaylardan dolayı pişmanım" diye konuştu.

Sosyal Hizmetler uzmanlarının hazırladığı rapor ve küçük kızın ifade değiştirmesinin ardından aile Çocuk Mahkemesi'ne müracat etti. 2. Çocuk Mahkemesi, Sırameşeler Çocuk Yuvası'nda koruma altındaki D.D.'nin ailesine verilmesine hükmetti. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlayan anne Gülçin D, halası Gül D, Sırameşeler'deki yuvadan ilköğretim okulu öğrencisi D.D.'yi aldı.

Yuva önünde annesi ve halasıyla hasret gideren, Kızyakup Mahallesi'ndeki evinde de 55 yaşındaki babaannesi Gönül D, 1 yaşındaki kardeşi Hatice ile 12 yaşındaki ablası Gül D.'ye sarılıp gözyaşlarına boğulan D.D, "Babam ölmesin diye böyle bir şey yaptım. Babam alkolik. Yoksa öksüz kalacaktık. Halam beni zorladı. Dedemin cebinden hapları alıp polise verdim. Halam, böyle ifade vermemi istedi. Ben de söyledim. Benim babam iyi bir insan. Beni okula, Kur'an kursu'na gönderiyor" dedi.

Babasını çok özlediğini, ailesine kavuşamayacağını düşünüp çok korktuğunu söyleyen D.D, "Babamın beni afetmesini istiyorum. Yaklaşık bir aydır yurttayım. Ailemi, okulumu, sevdiklerimi çok özledim" diye konuştu.

Anne Gülçin D. ise olayların bu kadar büyüyeceğini düşünmediklerini ifade ederek, "Bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok. İmkanımız var. Neden eşim çocuğuma böyle bir şey yaptırsın?" şeklinde konuştu. Hala Gül D. ise yaptığından dolayı pişman olduğunu anlatarak, "Kardeşimin cezaevine gittim. Ancak beni kabul etmedi. Ondan özür diliyorum" diye konuştu.

Evine, oyuncaklarına ve kitaplarına kavuşan D.D. kardeşleriyle hasret giderdi.

Halen cezaevindeki baba Mustafa D. Hakkında, Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

(UU-İHS-SN-SN-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babasına Komplo Kurup Cezaevine Attıran Küçük Kız, Gözyaşları İçinde Yuvadan Evine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement