Babasının Ölümüne Üzülen Çocuk Lösemi'ye Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Babasının Ölümüne Üzülen Çocuk Lösemi'ye Yakalandı

Babasının Ölümüne Üzülen Çocuk Lösemi\'ye Yakalandı

Konya'da ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Muhammet Ali Durgut, babası öldükten 4 gün sonra lösemi hastalığına yakalandı.

01.01.2012 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Muhammet Ali Durgut, babası öldükten 4 gün sonra lösemi hastalığına yakalandı. Okulunu bırakmak zorunda kalan Durgut, bir an önce okuluna dönüp, arkadaşlarıyla koşup oynayacağı günü bekliyor.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Muhammet Ali Durgut'un, 4 yıldır kalp hastası olan babası 48 yaşındaki Mustafa Durgut bir ay önce yaşamını yitirdi. Minik Muhammet Ali babasının ölümüne çok üzüldü. 4 gün sonra ise sırtında, kol ve bacaklarında ağrılar başladı. Anne 37 yaşındaki Songül Durgut, oğlunu iki ayrı devlet hastanesine götürdü ancak iddiaya gödre ikisinde de yapılan kontrollerde, minik Muhammet Ali'nin 'herhangi bir rahatsızlığının olmadığı' iletildi.

TEŞHİS ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE KONULDU

Songül Durgut, çocuğunun rahatsızlığının geçmemesi üzerine bu kez oğlunu özel bir hastaneye götürdü. Doktorlar belirtilerin 'lösemi' olabileceğini söylemesi üzerine Meram Tıp Fakültesi'ne götürülen Muhammet Ali Durgut'un yapılan tetkikleri sonucu lösemi olduğu saptandı.

Oğlunun hastalığını öğrenince şok olduğunu belirten 4 çocuk annesi Songül Durgut, şunları anlattı:

"Doktorlar, babasının ölümüne çok üzüldüğünden dolayı hastalığa yakalanmış olabileceğini söyledi. Hastalığından dolayı okulunu da bıraktı. Tekrar eski sağlığına kavuştuğunda okuluna dönebilecek. Daha öce bir yemek fabrikasında çalışıyordum. Fakat oğlumun hastalığından dolayı işi bıraktım. Eşimin Bağ-Kur maaşı vardı 430 TL. Şu an onunla geçinmeye çalışıyoruz. Evimizde kira. Oğlumun bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum."

'BABAMI ÇOK ÖZLÜYORUM'

Babasını çok sevdiğini ve özlediğini belirten Muhammet Ali Durgut ise duygularını şöyle anlattı:

"Keşke hep yanımda olsaydı. Ancak şimdi çok uzaklara gitti. Hastalığımdan dolayı okuldan da ayrılmak zorunda kaldım. Okul arkadaşlarımı ve öğretmenimi de çok özledim. Bazen arkadaşlarım beni oyun oynamaya çağırıyorlar, ancak ben hastalığımdan dolayı dışarı çıkamıyorum. Bir an önce iyileşip tekrar arkadaşlarımla beraber oynamak isityorum." - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasının Ölümüne Üzülen Çocuk Lösemi'ye Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement