Babasının vefatıyla yıkılan Bige Önal'dan ilk paylaşım: Özleminle ne yaparım bilmiyorum - Son Dakika
Magazin

Babasının vefatıyla yıkılan Bige Önal'dan ilk paylaşım: Özleminle ne yaparım bilmiyorum

Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal, geçtiğimiz günlerde 64 yaşında yaşamını yitirdi. Babasının ani ölümüyle yıkılan oyuncu Bige Önal ise sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını paylaşarak "Seni unutur muyum diye korkuyordum ama her detayını ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım bilmiyorum" dedi.

06.04.2021 11:11  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Bige Önal'ın futbolcu babası Erhan Önal, 16 Mart'ta yaşamını yitirdi. Yaşadığı büyük acıyla yıkılan Bige Önal ise babasının vefatından günler sonra duygusal bir paylaşım yaptı.

"YOKLUĞUNDA HAYATIMIN EN BÜYÜK VARLIĞISIN"

Instagram hesabından babasıyla çocukken çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Bige Önal, paylaşımına "Hayatım hep sen odaklı değişti, gelişti. Varlığında en büyük aşkım. Yokluğunda hayatımın en büyük varlığısın. Unutur muyum diye korkuyorum gittiğinden beri; unutmak ne kelime... Her detayı; yüzündeki, elindeki her kıvrımı ezbere biliyorum. Özleminle ne yaparım onu bilmiyorum. Kapılara bakardım hep çocukken, gözümü ayırmazdım sen gelene kadar. Hep kapılarda olacak gözüm seni görene kadar Seni seviyorum babiş" notunu ekledi.

Babasının vefatıyla yıkılan Bige Önal'dan ilk paylaşım: Özleminle ne yaparım bilmiyorum

Oyuncunun duygusal paylaşımına Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya, Derya Şensoy, İdil Fırat, Defne Samyeli ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerden destek yorumları geldi.

Babasının vefatıyla yıkılan Bige Önal\'dan ilk paylaşım: Özleminle ne yaparım bilmiyorum

Son Dakika Magazin Babasının vefatıyla yıkılan Bige Önal'dan ilk paylaşım: Özleminle ne yaparım bilmiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • turkey: allah rahmet eylesin 6 0 Yanıtla
  • vatandaş : yalanlarını yiyem babanın vefatından 3 ay önce nişantaşında gezerken mağazinçilere yakalanmıştın ,millet unuttu mu zannediyon bide kalmış babanın isminin üzerinden kendi reklamını yapıyon 1 1 Yanıtla

Advertisement