Babylon Kilyos Lokantası 29 Nisan'da Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Babylon Kilyos Lokantası 29 Nisan'da Açılıyor

Babylon Kilyos Lokantası 29 Nisan\'da Açılıyor

İstanbul'un karmaşasından uzaklaşmak isteyenler, doğanın tüm huzuru ve keyfini çıkarmak için Babylon Kilyos'ta buluşuyor.

27.04.2016 11:57  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babylon'un deniz, kum, güneş ve doğanın buluştuğu yazlık evi Babylon Kilyos, ferah, rahat ve özgün bir atmosferde özgür bir gün geçirmek isteyenleri bekliyor. İstanbul'un karmaşasından uzaklaşmak isteyenler, doğanın tüm huzuru ve keyfini çıkarmak için Babylon Kilyos'ta buluşuyor.

Yaz ritmine uyan yemek seçenekleri ile Babylon Kilyos'un lokantası 29 Nisan'da açılıyor. Hafif menüsü ve sabahları kahvaltı servisiyle her gün 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Gün boyu süren eğlenceli aktiviteleri, gün batımı partileri ve birbirinden farklı müzik tarzlarına yer veren etkinlikleriyle Babylon Kilyos'un plajı 10 Haziran'da açılıyor.

Babylon Kilyos'un ilk etkinliği Doritos Presents: Babylon Soundgarden!

Babylon'un daima iyi müzik anlayışını sürdüren Babylon Kilyos, yaz boyunca konserler ve açık hava etkinlikleriyle birlikte renkli gün batımı partilerine ev sahipliği yapıyor. Babylon Kilyos 4 Haziran Cumartesi günü festival ruhunu doyasıya yaşatan Doritos ana sponsorluğunda gerçekleşecek Babylon Soundgarden'ın keyifli müzik programı ile yazı karşılamaya hazırlanıyor. Festival alanıyla İstanbul'un deniz ve doğa ile birleşen konser merkezlerinden biri haline gelen Babylon Kilyos, geçen sene olduğu gibi bu sene de İstanbulluların yazını eğlenceli hale getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Kilyos Lokantası 29 Nisan'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement