Babylon Soundgarden'da Larry Gus İle Yaza Veda Edecek - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden'da Larry Gus İle Yaza Veda Edecek

Red Bull Music Academy, bu yazın son sahnesini Çeşme Babylon Soundgarden'da kuruyor.

25.08.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1998'den beri dünyanın dört bir yanında müzik efsanelerini ve yeni müzisyenleri dinleyicilerle buluşturan Red Bull Music Academy, bu yazın son sahnesini Çeşme Babylon Soundgarden'da kuruyor.

29 Ağustos Cumartesi günü boyunca devam edecek Çeşme Babylon Soundgarden'da yerli ve yabancı müzisyenler RBMA sahnesinde performanslarını sergileyecek. 21.00'da Tufan Demir'in DJ setiyle gecenin ısınma turları başlayacak. Ardından sırasıyla Kaan Düzarat, Hiroaki OBA, Larry Gus ve DJ Tutan Babylon ziyaretçilerini farklı seslerle buluşturacak.

Gece iki RBMA mezunuyla açılacak. Tufan Demir'in setinden sonra remiksleriyle dikkat çeken Kaan Düzarat sahne alacak. Tokyolu Hiroaki Oba gece yarısından önce sahneyi alacak. Italo diskodan ilham alan müziğiyle house ve teknoyu bir araya getiren Japon DJ, Babylon Çeşme ziyaretçilerini dansa çağıracak.

Elektronik müziğin tanınmış isimlerinden Larry Gus ise gecenin yıldızı olacak. Yunan asıllı multi enstümentalist, prodüktör ve vokalist Larry Gus RBMA sahnesine özel olarak analog ve dijitali karıştıracak. Canlı davullarla dinleyicilerine sürpriz yapacak. Küresel müziğiyle Larry Gus, elektronikayı caz ve hip-hop ile harmanlayarak unutulmaz bir yaz sonu konseri verecek.

Yaza veda gecesinin kapanışını ise funky house setleriyle büyük beğeni toplayan DJ Tutan yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden'da Larry Gus İle Yaza Veda Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement