İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor - Son Dakika
Spor

İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor

İngiliz taraftarlar, Manchester City'de forma giyen Raheem Sterling'in bacağına yaptırdığı silah dövmesi nedeniyle Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmasını istedi.

29.05.2018 15:08  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen 23 yaşındaki Raheem Sterling'in yaptırdığı son dövme tartışmalara neden oldu. Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na hazırlanan İngiltere Milli Takımı'nın kampında bulunan Raheem Sterling, M16 silah temalı dövmesi nedeniyle silahlanma karşıtı gruplar tarafından topa tutuldu.

İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor

"DÖVME TAM ANLAMIYLA REZALET"

Raheem Sterling gibi yıldız futbolcuları idol olarak görüldüklerini belirten silahlanma karşıtı gruplar, bu tür hareketlerin gençleri ve çocukları bireysel silahlanmaya özendirdiği savunuldu. Gruplar, Raheem Sterling'in dövmesini "Tam anlamıyla bir rezalet… Kesinlikle kabul edilemez. Sterling bu dövmesi nedeniyle utanç duymalı" şeklinde yorumladı.

İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor

Silahlanma karşıtı gruplar, Raheem Sterling'in, yaptırdığı dövmeyi silmesini, bunu kabul etmemesi halinde ise İngiltere'nin Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmasını talep etti.

"BABAM VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ"

Gelen tepkiler üzerine sağ bacağındaki dövme ile ilgili Instagram hesabından bir açıklamada bulunan Raheem Sterling "Babam ben iki yaşındayken vurularak öldürüldü. Bu nedenle kendime hayatım boyunca hiçbir silaha dokunmayacağıma dair söz verdim. Bu nedenle dövmenin daha derin bir anlamı var. Ve henüz tamamlanmadı" yazdı.

İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling\'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor

Son Dakika Spor İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kıro: Silahın dövmesini yaptırmış nevar bunda..kuru kafa oluyorda silah neden olmasın..karşı çıkanların ellerinde birsürü masumun kanı var..onlar kendi yaptıklarına baksınlar..siyahlara tahammül edemiyorlar birgün haklarını alırlar inşallah sizlerden..ırkçı zihniyetler 14 0 Yanıtla İngilizler: Tamam anlaşıldı özür dileriz 4 0
  • Ouz: Millet kobra dövmesi yaptırıyor yada akrep vs falan onlarda zararlı sokunca can yakıyor onlarida yasaklayin) 1 0 Yanıtla
  • ?: Ne var bunda bence gayet normal siz onlara muz gosterirsiniz onlarda size silah hemde ak yaptirmis helal sterling 0 0 Yanıtla

Advertisement