Bademler Başkan Karaosmanoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bademler Başkan Karaosmanoğlu'nu Ağırladı

Bademler Başkan Karaosmanoğlu\'nu Ağırladı

DSP Urla Bademler Mitingi’ni gerçekleştirdi.

28.03.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Urla Bademler Mitingi'ni gerçekleştirdi. Urla Belediye Başkanı ve DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Dünya Tiyatrolar Günü'nde Türkiye'nin ilk köy tiyatrosuna sahip Bademler Köyü'nde mitinglerini gerçekleştirdikleri için son derece mutlu olduğunu belirterek Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

Bademler Köyü'nün değerlerinden rahmetli Bülent Ecevit'in bakanı Mahmut Türkmenoğlu'nu rahmetle anarak konuşmasına başlayan Selçuk Karaosmanoğlu "Bir köy ki kültür sanatta, çalışmakta, tarım ve temizlikte birinci olmuş, Urlamız'ın gururu olmuş. Yürekli, sevgi dolu, muhabbet dolu, böyle demokratik bir köyde bu konuşmayı yapmaktan gurur duyuyorum" dedi. Bademler Köyü'nde yaşayan köylülerin yaşamını örnek gösterip kendisinin de örnek aldığını söyleyen Karaosmanoğlu yakında bütün köylerin belediyeye bağlanıp mahalle olacağını ve belediyenin bütün hizmetlerinden faydalanabileceklerini belirterek şöyle devam etti: "Tiyatronuz, her türlü kültür hizmetleriniz belediye hizmetlerinden yararlandırılacak. Spor faaliyetleriniz için tribün ve çimlendirme çalışmaları da artık belediyenin işi ve Bademler Köyü futbol takımının da adının duyulması gurur kaynağımız olacak".

Herkesin dini görüşüne saygılı olduklarını söyleyen Karaosmanoğlu, Zeytinalanı'nda Cem Evi'ni açmaktan gurur duyduğunu belirterek Samud Baba Türbesi'nin ziyarete açıldığını ve kitleler halinde ziyaret edilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Urla'nın on beş yıl öncesinden bu yana inanılmaz gelişim gösterdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu "Türkiye'nin her yerinden Urla'yı bilmeyen kimse kalmadı. Urla Yarımadası önümüzdeki on yıl içerisinde dünya çapında bir yer haline gelecek ama bunun güzellikleri kaybetmeden gerçekleşmesini istiyoruz. Burada yapılacaklar kamunun menfaatine olacak şekilde yapılmalı bunun için mücadele veriyoruz" diye konuştu. Bunun için yeniden aday olduğunu belirten Karaosmanoğlu adaylık kararını şöyle anlattı: "CHP bizimle birlikte Urla'da yüzde yetmişlerde rekor bir oy alacakken, herkesin bağrından CHP çıkarken siz neden böyle yaptınız? Hadi beni aday göstermediniz Harita Mühendisi arkadaşımız Murat Gül, Mali Müşavir Burak Oğuz, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Mesut Önen varken siz niye şaibeli birini aday yaptınız? Kadın kotası diyorlar kadınların kotaya mı ihtiyacı var. Kadınlara zavallı gibi 'sana bu kadar yer ayırdık' demek ayıptır. Peki o zaman emekli öğretmenimiz Kadriye Gezer'i neden aday yapmadınız? Bunun altında çıkar oyunlarının yattığını, Urla'nın geleceğinin tehlikeye girdiğini gördüğüm, buna izin vermemek için ve sizlerin destek ve güveninizi gördüğüm için yeniden aday oldum".

CHP'nin seçim sürecinde siyasiler, gazetecileri getirerek oy toplamaya çalışmasını eleştiren Başkan Karaosmanoğlu "Belediye başkanlığını Muharrem İnce ya da Uğur Dündar yapmayacak, seçilen aday yapacak. Ben hiçbir zaman beni aday yapın diye genel başkanlıklarda dolaşmadım. Her zaman size güvendim. Gitmeme de kalmama da karar verecek sizlersiniz. Sizin her türlü kararınıza saygılıyım" diye konuştu.

Selçuk Karaosmanoğlu, çiçeğin bir kültür olduğunu ifade ederek "Çiçek Bademler Köyü için önemli bir gelir kaynağı. Çiçek üreticilerimizi desteklemek için Urla'da belli noktalarda çiçek satış yerleri açacağız. Ayrıca bu yıl başlatacağımız ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız Çiçek Festivali"ni de hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

"Sizin de güveninizle 30 Mart akşamı sandıklardan çıktığımız zaman çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyen Karaosmanoğlu "Bizi izlemeye devam edin asla mahcup olmazsınız" diye konuştu.

Karaosmanoğlu'na sevgi ve güven sloganlarının atıldığı mitingin sonunda DSP Urla Belediye Meclis Üyeleri büyük bir coşkuyla Bademler halkına tanıtıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bademler Başkan Karaosmanoğlu'nu Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement