Bafra'da ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplar denetlendi - Son Dakika
Güncel

Bafra'da ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplar denetlendi

Bafra\'da ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplar denetlendi

Samsun'un Bafra ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplarda denetim gerçekleştirdi.

22.03.2023 17:25  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplarda denetim gerçekleştirdi.

İlçede hizmet veren fırın ve kasaplara yönelik zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında kasaplarda et saklama dolapları incelenerek, etlerin üzerindeki mühür ve etiketler kontrol edildi.

Fırınlarda ise ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, un depoları, hamur ve ekmek imalatında kullanılan malzemelerin sağlık ve hijyen kurallarına uygunluğu denetlendi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Hemşehrilerimizin standartlara uygun, sağlıklı ve kaliteli hizmete ulaşabilmesi için düzenli aralıklarla denetimlerimizi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Yapılan denetimlerde sağlık ve hijyen açısından herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış olması bizleri mutlu etti. Kurallara uyarak ilçemize hizmet eden tüm esnaflarımıza teşekkür ederim." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bafra'da ramazan ayı öncesi fırın ve kasaplar denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement